totalnie bezsensowny pomysł
no chyba że coś na styl Diablo3 czyli poziomy mistrzowskie ze specjalnymi nowymi ciekawymi przygodami dla 1 gracz! bez żadnego szukania slotów do wymiany![]()
totalnie bezsensowny pomysł
no chyba że coś na styl Diablo3 czyli poziomy mistrzowskie ze specjalnymi nowymi ciekawymi przygodami dla 1 gracz! bez żadnego szukania slotów do wymiany![]()
Jestem za a nawet przeciw![]()
Pomysł zły. A co będzie dalej jesli wbijesz te dodatkowe levele? Nadal będziesz chciał, aby dodali kolejne? Nie tędy droga.
Z punktu widzenia twórców gry, ważne jest, aby jak najdłużej utrzymać gracza przy grze. Jeżeli gracz nie ma żadnego wyzwania, zaczyna sie nudzić, rzadziej grać w gręi ostatecznie szuka innej, nowej, ciekawszej. Wiele gier onlinowych nie ma limitów poziomów czy leveli i teoretycznie można grać w nieskonczoność, bo zawsze jest nowy level do wbicia, jakś cel. Ja sobie teraz pykam dla przyjemności, ale nie ma już tego co kiedyś - Krawce czy Zakazane Eksperymenty nie są (przynajmniej dla mnie) jakimś dużym wyzwaniem. Każdy cel w grze, który musiałbym osiągnąć, byłby dla mnie nowym wyzwaniem i zachęcił do dalszej gry.
Popieram
Zdecydowanie jestem za. Gra nie powinna się kończyć emerytura na 50 levelu![]()
Popieram pomysł.
popieram to