Popieram![]()
Popieram![]()
za
Moim zdaniem wprowadzenie kilku/kilkudziesieciu poziomow niewiele da, w koncu i tak sie to wbije i znowu bedzie nuda. To, czego jest grze bardzo brakuje, to jakakolwiek rywalizacja, jakis ranking czy cos takiego. Np wprowadzic ranking, ktory uaktywnia sie dopiero na 50lvl, i liczone byloby kto ile zdobyl w sumie SC. Strasznie banalny mechanizm, a dalby tyle radosci :P
Rowniez jesli chodzi o zaprogramowanie takiego rankingu to nie jest to cos strasznie skomplikowanego, na pewno prostsze niz mityczne PvP (ktos jeszcze w to wierzy?)
Moim zdaniem wyższy poziom będzie miał sens o ile coś ze sobą wniesie.... Dla przykładu: Aby rozwinąć Koszary na poziom VI trzeba osiągnąć poziom 60. W tej chwili nabijanie poziomów nie niesie ze sobą żadnych konsekwencji po za odblokowaniem nowych budynków i "stopniowo" żołnierzy itp. postać na poziomie 30 może być dużo bardziej rozwinięta gospodarczo, niż emeryt.... brakuje tego.... Zgodziłem się z ankietą i przyznaje rację Mariuszowi, jednak będzie miało to sens o ile będzie inny, dodatkowy cel by wbić wyższy poziom...
pozdrawiam
Jestem za.
Jestem za pod warunkiem:
-wprowadzenie leśnika i drwala egzo np od 53lvl
-wprowadzenie kopalnie granitu od 54lvl
(oczywiście te budynki budowane by były za surowce albo nawet sc)
-nowa jednostka wojskowa i ciąg budynków do produkcji w przedziale 50-52lvl
Jeżeli poza kolejną liczba przy awatarze nic by nie szło z tym kolejnym lvl to one sa zbędne całkowicie.
no właśnie... wyższy lvl czyli wyższy numerek i po co ? dla numerka ?
lepsze by były kolejne lvl-e dla budynków![]()
Ostatnio edytowane przez JanSettlers ; 03.02.2014 o 14:29 Powód: :)
To proste 51 lvl -> szkolka egzo za surowce
52 lvl -> kopka granitu
A dalej te smieszne ulepszone silosy, mlyny wodne itd
O właśnie, silosy czy młyny po 50lvl by mogły być dostępne z menu budowli za surowce ale nie byłyby zdatne do handlu i może nawet zabierałyby patent.