Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Wątek: Plany na rok 2014...

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Larxand Zobacz posta
    Pamiętnik pamiętnikiem (też czekam z niecierpliwością), ale co by nie mówić, widać miłą zmianę w postaci dyskusji BB z graczami. Dzięki takim wypowiedziom wiemy, że nikt nie ma nas w poważaniu. Do tej pory miewałem wrażenie, że to właśnie w tym aspekcie cały ten projekt balansuje na bardzo cienkiej linie. Jeszcze tylko przydałoby się trochę pokory i odwagi w podejmowaniu niewygodnych tematów (zamiast ich usuwania) i moglibyśmy naszego CM i moderatorów stawiać za wzór dla innych gier
    Z przyjemnością mogę się zgodzić szkoda, że to tak krótko trwa (komunikacja z graczami).Mam nadzieję, że tak pozostanie. Ktoś z BB mógłby też czasem zajrzeć na serwery jak to dawniej bywało

Cytat Zamieszczone przez freed82 Zobacz posta
    Ja na tej fali hejtu i wytykania błędów chciałbym się wyłamać i zapytać czy zespół programistów odpowiedzialny za poprawki pracuje w Polsce czy jest to zagraniczny oddział BB a wy tylko spolszczacie łatki. Również oczekuję jakości gry ale znam minimalnie temat i niewykluczone że wieszacie psy na nie tym człowieku co trzeba.
    Ja tylko chcę informacji a kierowałam wypowiedzi do Xaar'a bo w końcu jest CM i na tym jego robota polega
    Wg mnie jest to zagraniczny oddział, ale Xaar jest łącznikiem między BB a graczami i jego zadanie polega na tym, żeby info w obie strony przekazywać
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 06.02.2014 o 17:48 Powód: Połączenie dwóch postów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez kinia19910 Zobacz posta
    Ja tylko chcę informacji a kierowałam wypowiedzi do Xaar'a bo w końcu jest CM i na tym jego robota polega
    Wg mnie jest to zagraniczny oddział, ale Xaar jest łącznikiem między BB a graczami i jego zadanie polega na tym, żeby info w obie strony przekazywać
    Więc przekażmy mu wyrazy niezadowolenia a nie podpisujmy pod błędami programistów których nie widział na oczy. Pewnie nawet nie wie co jest w paczce którą każą im wgrać na serwer. Ja też jestem niezadowolony (jestem od kiedy mi powiedzieli że oni nie zmienią gry i że to ja mam sobie zmienić przeglądarkę), ale nie lubię obrywać za błędy innych.

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przekazuj, masz prawo. Ale nie odbiegajmy od tematu.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Programują pewnie w Niemczech. A zespół programistów? To już zależy kogo przyjmą. Ogłoszenia o pracę na stronie BB widnieją. Także składać aplikację z zaznaczeniem " do gry Settlers Online"
    Mają takie zasady, także jak Xaar będzie miał pozwolenie na jakieś przybliżenie daty, to napiszę.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj

Jaki zespół?
    Jeden Kazio za 10 euro na godzinę to nie zespół
    Ostatnio edytowane przez AndyKozakow ; 06.02.2014 o 14:53

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kinia19910, niestety nie wiem, czy wspomniany pamiętnik pokaże się jeszcze w tym miesiącu, czy innym.

Jest dokładnie tak, jak piszesz, twigbamboo. Gdy pojawi się bardziej oficjalne potwierdzenie, pojawi się także więcej informacji. ^^

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    kinia19910, niestety nie wiem, czy wspomniany pamiętnik pokaże się jeszcze w tym miesiącu, czy innym.

Jest dokładnie tak, jak piszesz, twigbamboo. Gdy pojawi się bardziej oficjalne potwierdzenie, pojawi się także więcej informacji. ^^
    Witam xaar , ok można się zgodzić z tym że nie masz opcji co do pisania planów naszej gry , ale nie mogę pojąć dlaczego jest tak żle z komunikacją w stosunku do graczy , czego przykładem jest dzisiejszy poranek , sam kiedyś pisałes żeby zaglądać na profil do FB , i co ... i nic zero informacji , a ta komunikacja w razie jakiejś nieprzewidzianej awarii na pewno by ostudziła temperament graczy , w tym mój

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Temat ten doskonale pokazuje, że obecna forma pamiętników spełnia swoje zadanie nieco lepiej, niż ta poprzednia. ^^

Niestety nie mogę podać żadnych konkretnych terminów, zamiast tego odniosę się do Twojej listy, kinia19910.

jest nadal w planach, w planach, są nadal w planach . jest w planach, również.

w planach , .
    zapomniałes dodac ze zamkniecie polskich serwerów tez jest "w planach"
    dobrze ze u was "w planach" to nic wiecej jak stad do wiecznosci
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jemen2, główny "problem" polega na tym, że nie jestem wróżką. Zamiast bawić się we wróżenie z dłoni czy fusów, muszę czekać na potwierdzenie wszystkich informacji, które przekazuję dalej. Gdy tylko udało mi się potwierdzić usterkę w nieco bardziej oficjalny sposób niż "u mnie nie działa", dodałem wpis na Facebooku.

Nie zrozum mnie źle, doskonale rozumiem Twoje niezadowolenie. Jako gracz również chciałbym być natychmiast informowany o ewentualnych utrudnieniach, niestety jednak nie zawsze jest to możliwe. Mogę obiecać, że postaramy się usprawnić proces komunikacji w przyszłości, jednak nie jest to coś, co może zostać zmienione w ciągu 5 minut.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dzięki za odpowiedż , ale właśnie gdybyś napisał , że wiesz , u Ciebie też nie działa , jestem w trakcie wyjaśniania , to przyznasz chyba że inaczej by to wyglądało I wybacz przejrzałem wpisy na profilu FB , nie widzę żadnego Twojego wpisu z dnia dzisiejszego , a gracze alarmowali od rana że nie mogą się zalogować .
    Ostatnio edytowane przez jemen2 ; 06.02.2014 o 19:16

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów