testowane 5 minut temu:
![]()
testowane 5 minut temu:
![]()
Przeciez tu sie az scyzoryk w kieszeni otwiera...
Zapewne zostało to juz "przetestowane". Teraz kolej na "testerow" z Polski. Dajcie sobie spokoj z nowosciami przynajmniej przez miesiac na Polskich serwerach.
Kiedys w Microsofcie miesiac luty byl tylko na poprawianie bledow. Nie pisali wtedy nowego oprogramwoania. Moze czas wziasc z nich przyklad ?
Pisałem o tym TUTAJ jak wysłałem 29.01 do znajomego dwie Zupy magicznej fasoli oczywiście przez przypadek skasował te oferty. Czekałem do kolejnego dnia aby sprawdzić czy wrócą jakieś wiadomości. Niestety nie wróciły. W poniedziałek po konserwie przeglądałem dokładnie moją skrzynkę nadawczą gdy była dostępna i nie przypominam sobie żeby były tam w/w oferty. Zatem teoria o tym, że zaginione oferty powrócą wraz ze skrzynką nadawczą jest nieprawdziwa. Dzisiaj zginęło mi 400k marmuru.
Proszę jeszcze raz o dokładną i precyzyjną odpowiedź co się dzieje z tymi ofertami ???
pozdrawiam
p
Przychodząca oferta - wiadomość nieprzeczytana, naciskamy X - Oferta nie powraca.
Przychodząca oferta - odczytujemy wiadomość, naciskamy X - oferta powraca, tak jakby została odrzucona.
Tak to wygląda, przynajmniej u mnie.
gwoli ścisłości napisze, że mroczna forteca wysłana przeze mnie do koleżanki a skasowana przez nią przez przypadek - została wysłana na jej pocztę. serdecznie w jej imieniu dziękuję. także silu - cierpliwości. zgłoszenia do supportu realizowane są alfabetycznie. ona była na E ty na S - to jeszcze troszeczkę![]()
ciekawe czy po tej konserwie powracają do nas zguby![]()
Witam, do mnie nic nie wróciło. Wchodzę w wysłane a tam ani śladu o 400k marmurze, zupie i kilkanaście innych ofert, o których nie wiem, że zostały skasowane.
Zatem proszę po raz kolejny proszę o szczegółowe wyjaśnienia gdzie są skasowane towary ???
pozdrawiam
p
jest tylko 50 ostatnich ofert wiec przy bufnięciu 100 koszami irmy mamy pozamiatane bo skasowanych ofert nie znajdziemy w skrzynce nadawczej,. a podobno po otworzeniu skrzynki nadawczej i znalezieniu oferty jako wysłanej która została skasowana przez znajomego dopiero wracają zaginione przedmioty. Wydaje mi się , że to jest celowe działanie na szkodę gracza no chyba że siedzą tam same barany i nie wiedza co czynią.
Co mam napisać do supportu, że skasowałem z raportami kilkanaście albo może nawet kilkadziesiąt ofert od znajomych i nawet nie wiem co to było i że chce za to wikingów ? Podobnie z wysłanymi ofertami z "odebranymi dropami", które też zniknęły ?
BB_Xaar udzielił jasnej informacji
że te towary nie zniknęły i wrócą wraz z powrotem skrzynki z wysłanymi więc pytam ponownie co należy uczynić aby je odzyskać ???
A ty jurek ogarnij się i nie pisz najlepiej w tym temacie, poczytaj sobie gazeta.pl albo inny serwis, nie tobie zadałem te pytanie więc nie siłuj się z odpowiedzią.
Ostatnio edytowane przez silu700 ; 13.02.2014 o 09:10