Polecam kalkulator i powrót do 2 klasy podstawówki.
Nie będę wyliczał jak on się opłaca bo każdy myślący skalkuluje to w 20 sekund.
Dziękuje BB za wprowadzenie tego składu jak dla mnie strzał w 10 a nawet w dwie. Jeszcze 4 dni i stawiam drugi![]()
Polecam kalkulator i powrót do 2 klasy podstawówki.
Nie będę wyliczał jak on się opłaca bo każdy myślący skalkuluje to w 20 sekund.
Dziękuje BB za wprowadzenie tego składu jak dla mnie strzał w 10 a nawet w dwie. Jeszcze 4 dni i stawiam drugi![]()
Ostatnio edytowane przez AndyKozakow ; 27.01.2014 o 23:09
oj andykozakow zakladam ze tobie nie udalo sie skonczyc 2giej klasy skoro nas tam zapraszasz... a jesli taki madry jestes to policz mi zysk na tym budynku przy sadzeniu drzewek iglastych .... pewnie przeogromy jest wg ciebie ... i sadzisz jednym slotem na 5ciu wyspach , u znajomych tez bo przeciez tak pieknie on sadzi :P
dajesz jedynie swiadectwo twoich ograniczen , zobaczyles korzysc na weglu i juz kisiel masz .... to jest dyskusja o Skladzie jako takim i jakie daje mozliwosci na kazdym z lancuchow.... prawda jest taka ze okazal sie on jedynie wyspasionym smolarzem :P nic ponad to
Ostatnio edytowane przez okogi ; 27.01.2014 o 23:59
jak kogoś nie znasz nie zakładaj ze ktoś z czego nie umie korzystać i ze marudzi i nie tylko ty masz 2 składy wiec nie trzeba sie chwalić
a temat ma służyć temu ze ktoś chce zwrócić uwagę ze w pewnych cyklach produkcji ten budynek nie jest taki super i tyle
hahahabez dalszych komentarzy
![]()
Mnie ten skład w ogóle nie interesuje, bo drewna i węgla mam ponad dach magazynu...
Chuck Norris robi bloki majorem.
---
Uwolnij pieroga!
no i piekna propozycja ... niech dadza 3ci level na lesnikach , zapewne bedzie to latwiejsze niz redukcja czasu , choc te ostatnie zmiany czasow na normalnych lesnikach sugeruja ze to latwa sprawa ...
nie wiem dokladnie jak z deskami jest , tego nie sprawdzalem bo mam tylko 1 tartak przez cala gre i starcza ... na lesnikow czekalem bo liczylem ze ich ogranicze skoro tylko sadza i wplywaja jedynie na wyglad wyspy
Nie będę Cie uszczęśliwiał na siłę okogi
skoro Ty nie potrafisz wykorzystać tego budynku na swojej wyspie twoja sprawa
Trzeba miec nasrane żeby budynek za 50k monet wykorzystywać do sadzenia drzew...
Kto ma łeb na karku wie co robić pozdrawiam zielonych
Ostatnio edytowane przez AndyKozakow ; 28.01.2014 o 18:11
"A necromancer is just a really, really late healer"
Gramy w to nie od dziś i oboje wiemy że mają lepsze i gorsze pomysły
Różne wtopy już zaliczyli więc coś co dla nas jest oczywiste dla nich bywa czarna magią i potem gracze muszą weryfikować ich rozwiązania.
Grunt to wyciągać wnioski na przyszłość a tego nie robią niestety.
Dla mnie ten dymiący komin jest nieekologiczny i patrzę na niego ze wstrętem.BB proszę mi to zaraz zmienić.