Jestttttt 6 medali hahahha WIN
W zasadzie wszystko już wiadomo, ale bądźmy lojalni w stosunku do naszych bobsleistów, którzy jutro kończą rywalizację.
stawiałam na 5 medali, ale nie żałuję fajnie, że mamy już 6
ale mówią szczerze to z tego co liczylem to 3 medale które zdobyliśmy w łyżwiarstwie nawet nie balem pod uwagę czyli jak by Justyna 3 zdobyla , skoczkowie 3 i te trzy to bysmy mieli 9 wiec itak bardzo ladnie ,mam nadzieje ze ze wreszcie nasz związek w łyżwiarstwie zrobi cos dla naszych zawodnikow aby mieli gdzie trenowac bo abicje sa duze
Ogłaszam wyniki konkursu. Zwycięzcami zostają: RomaniukLilus, Kwasekgw, Dekoz, kamil1643, Uszy66 i otrzymują po 12000 monet. Honorowym zwycięzcą jest Czarna20 z Nowej Ziemi, której niestety nie mogę wysłać nic, oprócz gratulacji. Ponadto dodatkowe nagrody w wysokości 5000 monet otrzymują: Denaturatus za wytypowanie naszych mistrzów olimpijskich "po nazwisku", oraz Edekheh, który był najmłodszym uczestnikiem konkursu pod względem stażu w grze. Laureatów proszę o wystawienie na handlu ofert, jedna ryba za monety, ja będę kupował. Będę dzisiaj w grze kilka razy o różnych porach.
Wszystkim uczestnikom mojej zabawy gratuluję znajomości sportu i dziękuję za udział.
Dziękuje za miła zabawę
Hah moi koledzy wygrali (kamil1643 i Edekheh)