Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Znikające wojsko.

Osadnik Awatar tissayah
    Serwer
    Nowy Świat

Znikające wojsko.

Jak w temacie.
    Czy ktoś zauważył aby zniknęło kilkoro osobników?
    Mnie się tak zdarzyło już dwukrotnie. Raz zniknęło 6 rekrutów, a za drugim razem 5 ochotników.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Problem dotyczy już wyszkolonego wojska czy tego które było dopiero rekrutowane? Podczas robienia paczek 25 trzeba uważać bo w koszarach pojawia się błąd i suwak mimo że jest na końcu to wskazuje 19/20 jednostek.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik Awatar tissayah
    Serwer
    Nowy Świat
    Znikało już wyszkolone wojsko. Ale mimo wszystko, mogę się mylić, bo faktycznie zdarzyło się raz tak, że suwak nie dochodził do samego końca, w przypadku kiedy chciałem rekrutować pełną paczkę, a pokazywało, że będzie 25.
    Przyglądnę się jeszcze temu.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Sprawdź również czy "liczba wojska + pracujacy + bezrobotni = limit osadników", jeśli cos sie nie zgadza to niezbędny będzie kontakt z supportem.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik Awatar tissayah
    Serwer
    Nowy Świat
    Dzięki za pomoc, myślę, że faktycznie nastąpiło z mojej strony niedopatrzenie.
    Natomiast problem z suwakiem zdarza się dość często. Albo nie przesuwa się do końca, albo wyjeżdża poza strzałkę. Prawdopodobnie stąd problemy z ilością wojsk.

Osadnik Awatar tissayah
    Serwer
    Nowy Świat
    Błąd z suwakiem, pojawia się wszędzie, gdzie jest on zastosowany.
    Nie tylko w koszarach, ale również i w magazynie prowiantu oraz specjalnym magazynie prowiantu.

Uprawnienia umieszczania postów