u mnie naprawionea co z tymi dodatkowymi nagrodami ? Ale co najważniejsze to czy teraz nie będę miał tego samego problemu ? Bo nie chce znów wpakować się w to samo na premii tak jak to było ostatnio.
u mnie naprawionea co z tymi dodatkowymi nagrodami ? Ale co najważniejsze to czy teraz nie będę miał tego samego problemu ? Bo nie chce znów wpakować się w to samo na premii tak jak to było ostatnio.
U mnie jak narazie widmo przygoda zniknęła
Slot z zaproszenia działa. To jest najlepsza nagroda
Może tym osobom, którym nadal wisi, odblokuje się jak minie czas przygody?
U mnie tez wszystko już działa.
Miłego dnia wszystkim![]()
dalej przygoda wisi w slocie dzisiaj mija 5 dzien. Brak mi slow....
mi od soboty i dalej nic nie wiadomo o co chodzi kiedy to naprawia
Slot naprawiony. Zajęło to wprawdzie tydzień ale działa
Popsuły się za to suwaki ale póki co nic nie będę zgłaszał bo zakładam, że to znany i nadal nierozwiązany problem.
Witam. Też mam problem.. mianowicie wygląda to tak ze dostaje zaproszenie ... akceptuje je .. czekam kilka minut ale nie pojawia sie więc robię relog gry.. Niestety po relogu zaproszenie jest na nowo które znów akceptuje ale sie nie pojawia przygoda
.. po relogu znów to samo .. Robilem to trzykrotnie żeby sprawdzić czy faktycznie jest błąd i niestety ale mam problem
.. Nie moge przyjąć ani jednego zaproszenia
Proszę o jakąkolwiek odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam. PEACE
u mnie naprawionemam nadzieje ze więcej się takie coś nie przytrafi
a teraz czekam cierpliwie na obietnice Xaara
pozdro
Mi konserwacja dzisiejsza naprawiła, osobom co nie dziala proponuje wyczyscić historię i ciasteczka przeglądarki. Jak nie pomoże czekać aż przygoda wygaśnie
Nie posiadam premium a problem wystąpił moze dlatego ze robie bardzo duzo przygod nawet 10-20 dziennie
Ostatnio edytowane przez jaco_j ; 31.01.2014 o 01:36