Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 119

Wątek: Wisząca drugi dzień dawno zakończona przygoda z zaproszenia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    widzę , że nie tylko u mnie taki problem ,mi przepadło premium, oraz kilka dropów. A slota mam zablokowanego jeszcze przez 6 dni . Ciekawe kiedy to się skończy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Już wcześniej miałem ten problem, przyjąłem zaproszenie, ale wojska za nic nie mogłem wysłać. Wtedy wybawieniem okazała się konserwa wprowadzająca na moment stary system poczty. Problem pojawił się ponownie po wgraniu nowego systemu poczty. Zapki nie odrzucałem, po prostu przyjąłem ją, przy okazji żmudnego kasowania informacji o bufach. Pokazało mi, że zaproszenie zostało przyjęte po czym na czacie dostałem info, że zapkę odrzuciłem. Relog nic nie wskórał, znalazłem gara bo tyle mogłem zrobić i zapka sobie zawisła na amen.

Osadnik Awatar Kriss80
    Serwer
    Złota Góra
    Jaki jest problem usunąć na moment tą nową pocztę powrócić do starej i sprawdzić a nie na siłę promować pocztę która więcej problemów robi niż pożytku.
    A wystarczyło do starej dodać zaznacz wszystko lub zaznaczanie i kasowanie wielu i tyle

Osadnik Awatar Marcja
    Serwer
    Złota Góra
    Jeśli powrót do starej poczty spowodowałby, że wróci nam działający slot na przygodę z zaproszenia, to naprawdę będzie skandalem jak tego nie zrobią jeszcze dzisiaj ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    co konserwa to wieksze szkody od 2 dni proba wyslania gienka do przygody.....
    raz nawet byl juz w wladyce

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    czy to jakiś żart już po 15 a tu żadnego info o konserwie dzisiejszej.........

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    25.01.2014 wysłałem zgłoszenie do supportu o zaistniałej sytuacji (Tak wiem to sobota) czekałem cierpliwie do dziś na odpowiedź supportu. Miałem cichą nadzieję ze podczas konserwacji naprawia ten cholerny slot przygody, ale jak zwykle się przeliczyłem. Przygoda dalej wisi ,support nie raczy udzielić odpowiedzi na maila, BB_Xaar zresztą tez , bo kopie wiadomości wysłanej do supportu ma w swojej skrzynce od kilku dni.

Kontakt administracja - gracz oceniam na poziom żłobka.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Kaald Zobacz posta
    25.01.2014 wysłałem zgłoszenie do supportu o zaistniałej sytuacji (Tak wiem to sobota) czekałem cierpliwie do dziś na odpowiedź supportu. Miałem cichą nadzieję ze podczas konserwacji naprawia ten cholerny slot przygody, ale jak zwykle się przeliczyłem. Przygoda dalej wisi ,support nie raczy udzielić odpowiedzi na maila, BB_Xaar zresztą tez , bo kopie wiadomości wysłanej do supportu ma w swojej skrzynce od kilku dni.

Mam identyczny problem, a zarazem 0 odpowiedzi .Pozostaje nam czekać, aż przygoda się zakończy bo to chyba szybciej nastąpi niż coś zostanie z tym zrobione u mnie jeszcze / a może już tylko 6 dni

Osadnik Awatar Kriss80
    Serwer
    Złota Góra
    Przygoda jak się zakończy to nic nie naprawia tyle że znika z księgi zadań. Moja się już po 2 dniach zakończyła bo pomagałem w mrocznych kapłanach, przygoda znikła z księgi zadań ale problem dalej pozostał. Zaproszenia dochodzą klikam na nie i nic tak jakby tego kliknięcia nie było. Relog i dalej to samo zaproszenie jest. Odrzucić się da normalnie ale system po zaakceptowaniu nie dodaje do slotu przygody niestety....

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Kaald Zobacz posta
    To mocno ten poziom przeszacowłeś. Poziom supportu jest porównywalny z poziomem polskiej klasy politycznej. Poziom kompetencji techników jest prawdopodbnie nieco niższy.

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów