i_z_a_k_, w takich sytuacjach zawsze obowiązuje ta sama zasada: żeby w ogóle poruszyć wątek ewentualnych prezentów za zaistniałe utrudnienia, utrudnienia te muszą zostać wyeliminowane (w tym przypadku problem z zaproszeniami). Oczywiście pamiętam o przedłużonej konserwacji w ostatni wtorek, później tej dodatkowej (tego samego dnia) oraz o "niewidzialnych" przygodach, które blokują zaproszenia.
Jurek12345, to co mogę obiecać na chwilę obecną to tylko to, że czas aktywnych dni premium zostanie przedłużony o czas trwania konserwacji. To samo tyczy się czasu aktywnych przygód. A co będzie dalej? Zobaczymy. Na razie priorytetem jest usunięcie utrudnienia ze "slotami widmo".
najlepszą rekompensatą będzie gra bez niedomagań![]()
choć widać że nie ma jakiegoś ciekawego pomysłu na dalszy rozwój rozrywki...
pojawiają się tylko nowe budynki zastępujące po części ich starsze odpowiedniki
jakieś wzmianki o mityczny pvp i co dalej? 6 lvl budynków i premie x5,6,7???
Widze że problem nie został wyeliminowany.
Niestety, dzisiejsza konserwa nie rozwiązała problemu wiszących przygód. Support też nie odpowiedział na moje zgłoszenie....
No niestety również nadal nie mogę przyjmować zaproszeń, choć stara przygoda już od paru dni nie "wisi".
("Support" odpisał po 5-ciu dniach, że prosi o screeny w załącznikach a nie pod linkami..... Choć opisałam dokładnie całą sytuację i podałam również linki tu do wątków na forum... Nie wiem, co mogą w takiej sytuacji dać screeny - po prostu nie aktywuje mi się przygoda z zaproszenia. Ale spoko, pofotografowałam i powysyłałam, niech nie mają alibi, by nic z tym nie robić).
Ostatnio edytowane przez Marcja ; 28.01.2014 o 11:50
Konserwacja nic nie przyniosła, od 5-ciu dni "wisi" mi bohaterski, support milczy ....
A jeszcze w gildyjnym "poznaj nowe przygody co najmniej jedna", mogło by zaliczyć wszak jedna już mam, zakończona ze trzy dni temu.
Ostatnio edytowane przez kraz830 ; 28.01.2014 o 12:05
Ja już od tygodnia nie mogę zapki do przygody przyjąć i cisza.... Po prostu support nie wie co jest źle i zwodzi nas ;-)
Jakby wiedzieli co jest nie tak to przez noc by naprawili a nie zajmowali się pierdołami typu suwaki itd.
Wszystko się zaczęło od ponownego wgrania nowej poczty więc jak dla mnie już dawno bym ją wywalił i sprawdził czy jest ok czy to nie to a nie kolejny dzień i nic...
Wisi i nie chce zniknąć "widmo przygoda", z tego co zauważyłem to problem jest z nowa pocztą, znajomy dostaje zaproszenie do przygody - odrzuca je a mimo to jest w przygodzie. Druga osoba przyjmuje zaproszenie ale w przygodzie są wszyscy 3, nawet ten który odrzucił zaproszenie. Po zakończeniu przygody ten który zaproszenie odrzucił ma przygodę widmo. konserwa nic nie wniosła pozostaje czekać na następną i następną i następną i tak w kółko.
Niestety u mnie także nadal wisi przygoda sprzed tygodnia . Szkoda premii![]()