silu700, a czy zmiana strony (lub w Twoim przypadku ponownie otwarcie interfejsu poczty) nie powoduje, że te "wyszarzałe" wiadomości znikają?
Pyziolek, "pomrukiwanie", które nie zawiera żadnych konkretów, nie jest zbytnio przydatne podczas pisania do developerów. Co innego screeny i dokładny opis problemu. Nie jestem w stanie samodzielnie modyfikować kodu gry, mogę natomiast przekazywać informacje dalej, i właśnie to staram się robić.![]()
Nie zrozum mnie źle - dziękuję Tobie za Twoją pracę - starasz się, wysyłasz wiadomości, może nawet dzwonisz i z nimi gadasz, ale to jest wszystko funta kłaków niewarte. Co konserwacja, to nowe błędy. Ulepsza się dobre i w miejsce dobrego zamiast być lepsze, jest gorsze. Już mało co jest dobre, bo co się tkną Wasi mityczni technicy, to szlag to trafia.
Xaar nie wiem czy wiesz ... ale tu chodzi własnie o to aby wiadomości zaakceptowane znikały OD RAZU po kliknięciu, a nie po zamknięciu i otworzeniu na nowo poczty. Tak jak BYŁO W STAREJ POCZCIE.
DrwalNadDrwale: problem polega na tym, że nie wszystkie błędy da się odtworzyć na każdym koncie. Lepiej jest poprosić, aby osoba która doświadczyła problemu udokumentowała jak to konkretnie u niej wygląda, niż po omacku próbować to odtworzyć na innym koncie.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
co to za kit znów nam wciskacie toć to kompletne dno ta nowa poczta