Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Wątek: Nowy system poczty - never ending story

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Jeśli to możliwe, bardzo proszę o screena z tymi "Raportami z bitwy", których nie da się wykasować.
    xaar tutaj aktualny screen z mailami od odkrywcy, idzie zaakceptować tylko osiem wiadomości ( nie znikają, a powinny po zaakceptowaniu), a pozostałe klikam akceptuj i nic się nie dzieje ( 5 i 6 wiadomość na screenie).

Pyziolek
    Jeśli to możliwe, bardzo proszę o screena z tymi "Raportami z bitwy", których nie da się wykasować.
    Zastanawiam się tylko, po co Tobie, BB_xaar, te skriny? Wszyscy mruczą, że ta nowa poczta jest psu pod ogon, a Ty chcesz jeszcze skriny.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    silu700, a czy zmiana strony (lub w Twoim przypadku ponownie otwarcie interfejsu poczty) nie powoduje, że te "wyszarzałe" wiadomości znikają?

Pyziolek, "pomrukiwanie", które nie zawiera żadnych konkretów, nie jest zbytnio przydatne podczas pisania do developerów. Co innego screeny i dokładny opis problemu. Nie jestem w stanie samodzielnie modyfikować kodu gry, mogę natomiast przekazywać informacje dalej, i właśnie to staram się robić.

Pyziolek
    Nie zrozum mnie źle - dziękuję Tobie za Twoją pracę - starasz się, wysyłasz wiadomości, może nawet dzwonisz i z nimi gadasz, ale to jest wszystko funta kłaków niewarte. Co konserwacja, to nowe błędy. Ulepsza się dobre i w miejsce dobrego zamiast być lepsze, jest gorsze. Już mało co jest dobre, bo co się tkną Wasi mityczni technicy, to szlag to trafia.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    silu700, a czy zmiana strony (lub w Twoim przypadku ponownie otwarcie interfejsu poczty) nie powoduje, że te "wyszarzałe" wiadomości znikają?
    Jak widzisz nie mam akurat więcej stron

Pyziolek
    Cytat Zamieszczone przez silu700 Zobacz posta
    Jak widzisz nie mam akurat więcej stron
    BB_xaar napisał: lub w Twoim przypadku ponownie otwarcie interfejsu poczty. Ciężko zrozumieć?

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Xaar nie wiem czy wiesz ... ale tu chodzi własnie o to aby wiadomości zaakceptowane znikały OD RAZU po kliknięciu, a nie po zamknięciu i otworzeniu na nowo poczty. Tak jak BYŁO W STAREJ POCZCIE.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Pyziolek, "pomrukiwanie", które nie zawiera żadnych konkretów, nie jest zbytnio przydatne podczas pisania do developerów. Co innego screeny i dokładny opis problemu. Nie jestem w stanie samodzielnie modyfikować kodu gry, mogę natomiast przekazywać informacje dalej, i właśnie to staram się robić.

BB... napisałbym, że w tym samym kraju mieszkasz to po co się głupio... ale zapewne nie mieszkasz.
    Więc po prostu zagraj w tę samą grę i zobacz że jest... no tak jak w tej tam generalnej guberni, a nie się screenów z niedziałających przycisków dopytujesz.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    DrwalNadDrwale: problem polega na tym, że nie wszystkie błędy da się odtworzyć na każdym koncie. Lepiej jest poprosić, aby osoba która doświadczyła problemu udokumentowała jak to konkretnie u niej wygląda, niż po omacku próbować to odtworzyć na innym koncie.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

jedynka1949
    co to za kit znów nam wciskacie toć to kompletne dno ta nowa poczta

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów