Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Wejscie do przygody

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak to czytam to ogarnia mnie zgroza. Moja zablokowana przygoda wygasa za 3 godziny. A na przygodzie utknal major, weteran, dwoch szybkich i dwoch zwyklych. Jesli mialbym ich stracic to koncze gre.
    Od supportu mam takie same odpowiedzi jak wszyscy, ze ponownie probuja naprawic problem a ja mam tylko czyscic cookies..

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Senlandia, nie należy się martwić o specjalistów, nawet jeśli któryś zaginie, Support będzie w stanie to wyśledzić i go przywrócić. Proces ten może trochę potrwać, jednak procedura "przywracania" w takich sytuacjach działa.

A co do zablokowanych slotów (zaproszenia) przez "przygody-widmo" - niestety nie otrzymałem jeszcze nowych informacji w tej sprawie. Mogę jedynie prosić o trochę cierpliwości. W przyszłym tygodniu w grze pojawi się kilka poprawek (np. automatyczne przesuwanie czatu, czy suwak w Koszarach). Oczywiście dołożymy wszelkich starań, by odblokować także te sloty "widmo", jednak na chwilę obecną nie mogę niczego obiecać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mi w ogóle się nie chce gra załadować. Usunąłem ciasteczka i nic. Korzystam z chroma. Ale czytając powyższe nie wiem czy jest sens w ogóle wchodzić jak takie rzeczy się dzieją. :/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar a ten problem z wejściem do przygody zostanie w końcu rozwiązany??? Dalsze granie robi się nudne, wojsko i generałowie zablokowani na przygodzie... Może lepiej rozwiązać aktualne problemy zamiast dodawać kolejne (nie koniecznie) ulepszenia??
    Ostatnio edytowane przez martuska8482 ; 24.01.2014 o 20:01

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak martuska8482, problem zostanie rozwiązany, obawiam się jednak, że nastąpi to najwcześniej w najbliższy wtorek (a i tego nie mogę na 100% potwierdzić). Gdy dowiem się czegoś nowego, dam znać.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Danielloki Zobacz posta
    ja z kolei wiszę na dropie u koleżanki z gildii. Identyczne komunikaty a odpowiedzi z supportu nie ma już 3 razy do nich pisałem. Ale odpowiedzi do dziś ani śladu może macie jakiś pomysł gdzie można to dalej zgłosić? Uważam że należy pominąć support i napisać wyżej. Będę szukał namiarów na właścicieli marki i kontaktu z nimi jak coś mi się uda ustalić nie omieszkam napisać
    Blue Byte GmbH
    Adlerstr. 74
    40211 Düsseldorf
    Germany

Adres e-mail: info@bluebyte.de

Brak wsparcia związanego z grą pod ww. numerem telefonu.
    W razie pytań, proszę skorzystać z formularza kontaktowego.

Dyrektor generalny: Yves Guillemot, Adlerstr. 74, 40211 Düsseldorf

Sąd Rejonowy oraz rejestr handlowy: Düsseldorf HRB 51772

Siedziba firmy:
    Düsseldorf, Germany

Nr ident. VAT: DE243105608

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie po wygasnieciu przygody komunikat jak pisali poprzednicy, generelowie i wojsko nie wrocili.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hehe to jak się tak dzieje to akurat przed konserwacją mi znikną genki. Fajna opcja czekać do środy i albo naprawią albo nie ,,tego nie mogę na 100% potwierdzić''. Ciekawe tylko czemu akurat jak takie coś się dzieje to ja zawsze jestem w gronie poszkodowanych a inni grają. To chyba nie jest w porządku... No cóż peszek...

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Historia lubi się powtarzać, znikający gienkowie to nie nowość. Jeśli mnie pamięć nie myli to poprzednim razem "wprowadzili to" podczas wgrywania nowego handlu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    set2g dzięki za namiary spróbuję wystosować odpowiednią notę związaną z powyższymi problemami i postaram się zrobić to w języku niemieckim aby być bardziej wiarygodnym

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów