Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Biały ekran

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    u mnie to samo pasek dochodzi do końca i nic wiecj

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Zgłaszam ten sam problem, posiadam przeglądarkę Chrome i XP sp3. Czyszczenie pamięci przeglądarki nie pomogło.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mam tak samo,, i po błędzie z "przestawianiem budynków" znów mnie chyba czeka kilkudniowa przerwa,,

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ja mam podobnie pasek łądowania dochodzi do konca i nic sie nie zmienia..........o co tu chodzi ?????????????????!!!!!!!!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    tez nie moge dostac sie do gry zatrzymuje sie na ladowaniu-kreska dochodzi do konca i czekam ponad 20 min i nic prosze o pomoc bo dzien bez settlersow jest dniem straconym

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zgłaszam ten sam problem. Naprawić bo się obrażę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ten sam problem, a jutro przypada mi 6 dzień logowania pod rząd...a tak blisko 100 klejnotów to aż żal ściska.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    okej udalo mi sie wejsc na gre - jak to zrobilem: prawy przycisk myszy na ladujacej sie grze i wybieram ustawienia globalne tak by wejsc do ustawien adobe flash playera. Potem w zakladce magazyn jest przycisk usun wszystko - zrobcie to i odswiezcie zresetujcie przegladarke ( dodatkowo mozna i historie przedladania np z ostatniej godziny usunac) Gra powinna pojsc. Dodam ze gram na Firefoxie - nie wiem jak na innych przegladarkach sprawa sie ma

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    smiech na sali po prostu..............nikt nic nie pisze.a takie czekanie to bezsensowne jest....po ko nserwie jest gorzej niz przypuszczalem....zawsze jest jakis nieogar....zapewne dzis nie bedzie szansy na gre :/:/:/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wyczyszczenie plików cookie , pamięci podręcznej i danych aplikacji pomogło w Chromie - a też miałem ten sam problem jak powyżej.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów