Zobacz wyniki ankiety: Popierasz

Głosujących
43. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

20 46.51%
  • NIE

11 25.58%
  • Tak, ale żądania są za bardzo wygórowane

6 13.95%
  • Nie zależy mi

6 13.95%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Rekompensata za dodatkowe konserwy

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jeżeli jedyne co potrafisz to przez 2h patrzeć się w ekran i czekać na uruchomienie gry, to obawiam się że to już stan chorobowy. Człowieku wyluzuj, idź na spacer pooddychać świeżym powietrzem, ugotuj obiad, zrób porządek, odrób lekcje.
    Chciałeś robić krawca co oznacza że nowy nie jesteś i powinieneś wiedzieć że przy wgrywaniu nowości często trafiają się awarie i nie należy planować nic na dzień po konserwie.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    spokojnie ja cały czas coś robię u mnie leje więc na pole nie pójdę, ale denerwuje mnie to, że konserwa jest w środku dnia!

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    W BB ttez pracuja ludzie i chca sie w nocy wysypiac;p

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    Chciałeś robić krawca co oznacza że nowy nie jesteś i powinieneś wiedzieć że przy wgrywaniu nowości często trafiają się awarie i nie należy planować nic na dzień po konserwie.
    Albo to oznacza ze jest doświadczonym graczem i umie sobie "przedłużyć" premium. Sam się z kolegami dogadałem że przed konserwą odpalamy premium i wymieniamy pierwszego krawca. Wieczorem odpalam sobie drugiego i dziś go dokańczam i spokojnie się wymieniamy na tym samym dniu premium.

Pomyśl że w nocy i tak nie używasz premium więc dzień przed odpalasz ok 17 czyli powinno być do 17 następnego dnia, ale konserwa trwa zazwyczaj ok 7h więc o tyle wydłużą premium i masz je do 24 a więc masz więcej czasu na przygody (w nocy jak jest konserwa to i tak śpisz więc nie używasz wtedy premium).

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Korzystam z takiej opcji, ale nie robię takich rzeczy gdy robią poważne konserwy, bo jeszcze prawie nigdy się nie zdarzyło żeby coś nie poszło źle.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów