To konto pocztowe jak założę, np. na gmail-u albo onecie też nie należy do mnie?
Ja korzystam z systemu Ubuntu. Rozwiązaniem problemu z wtyczką Flash:
http://www.ubuntu-pomoc.org/ppa-inst...um/#more-16658
U mnie działa, mogę grac w Settlersy jak i inne gry, które wymagają najnowszego Flasha.![]()
Przede wszystkim BB powinno zapędzić swoich informatyków do wyczyszczenia kodu gry z zahashowanych śmieci, których pewnie jest pełno patrząc na to jak z czasem ten kod puchnie i jak dzięki temu obciąża sprzęt. Żadna inna strona ani aplikacja nie dopala tak procka. Nawet w Maczku wiatraki kręcą się z taką prędkością jakby komp miał zaraz odlecieć po odpaleniu gry![]()
a jak myślisz?
a jak wrzucasz zdjęcia i jakieś dokumenty, cokolwiek na dysk internetowy to czyje to jest? przykre to, ale ten kto udostępnia przestrzeń w chmurze może któregoś dnia powiedzieć koniec i wtedy wszystko co masz na takim wirtualnym dysku tracisztak samo jest z kontami pocztowymi
Xaar?
Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 22.01.2014 o 19:23 Powód: Połączenie dwóch postów
Vilq, z tego co mi wiadomo, obecnie nie ma planów przywrócenia wymogu aktualizacji oprogramowania. Nie w najbliższej przyszłości.
Gdy tylko dowiem się czegoś nowego, ewentualnie plan się zmieni, postaram się o tym poinformować tak szybko, jak to możliwe.
Uważam, że to dyskryminacja tych co mają Ubuntu. Sam mam legalnego windowsa 7, ale myślę, że powinno się wcześniej informować o aktualizacji... A jeżeli ładowałeś kasę w kleje to jest to zwykła kradzież.