Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6
Pokaż wyniki od 51 do 58 z 58

Wątek: AKTUALIZACJA FLASH - Oficjalny protest!

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Ughu Zobacz posta

Jakby na to nie patrzeć - prawda to !
    Nie żadna prawda, bo konto należy do Ubisoft, a nie do Ciebie.

Ughu
    To konto pocztowe jak założę, np. na gmail-u albo onecie też nie należy do mnie?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja korzystam z systemu Ubuntu. Rozwiązaniem problemu z wtyczką Flash:
    http://www.ubuntu-pomoc.org/ppa-inst...um/#more-16658

U mnie działa, mogę grac w Settlersy jak i inne gry, które wymagają najnowszego Flasha.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez renegade79 Zobacz posta
    Dziekuje bardzo za ta niemila niespodzianke, od teraz zamiast przynajmniej raz dziennie bedzie mi sie sypac Flash jak w zegarku. Jak to fajnie widziec komunikat "wtyczka Flash ulegla awarii". A z pozeraniem pamieci juz nie wspomne, po 2-3h trzeba wszystko zamykac i logowac sie od nowa bo zamiast gry to pokaz slajdow jest.

A mialo byc tak pieknie....
    Przede wszystkim BB powinno zapędzić swoich informatyków do wyczyszczenia kodu gry z zahashowanych śmieci, których pewnie jest pełno patrząc na to jak z czasem ten kod puchnie i jak dzięki temu obciąża sprzęt. Żadna inna strona ani aplikacja nie dopala tak procka. Nawet w Maczku wiatraki kręcą się z taką prędkością jakby komp miał zaraz odlecieć po odpaleniu gry

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Niestety nie mamy wpływu na to, jakie systemy operacyjne wspiera Adobe® Flash® player.

Niemniej jednak przekazałem dalej informację o zaistniałej sytuacji. Gdy dowiem się czegoś nowego na ten temat, dam znać.
    Bzdura, macie wpływ, zaletą gry przeglądarkowej jest i powinna zostać dostepność na wszystkie przegladarki i systemy operacyjne. Gdy to sie skonczyło, to gry juz nie ma, jest kolejna aplikacja dla WImdowsa
    Popieram wszystkich protestujacych....

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Ughu Zobacz posta
    To konto pocztowe jak założę, np. na gmail-u albo onecie też nie należy do mnie?

a jak myślisz?
    a jak wrzucasz zdjęcia i jakieś dokumenty, cokolwiek na dysk internetowy to czyje to jest? przykre to, ale ten kto udostępnia przestrzeń w chmurze może któregoś dnia powiedzieć koniec i wtedy wszystko co masz na takim wirtualnym dysku tracisz tak samo jest z kontami pocztowymi

Cytat Zamieszczone przez Vilq Zobacz posta
    a co z moim problemem?
    tymczasowo był znikł, ale pewnie powróci... więc jakie jest rozwiązanie nie licząc zmiany systemu? :P
    Xaar?
    Ostatnio edytowane przez BB_xaar ; 22.01.2014 o 19:23 Powód: Połączenie dwóch postów

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Vilq, z tego co mi wiadomo, obecnie nie ma planów przywrócenia wymogu aktualizacji oprogramowania. Nie w najbliższej przyszłości.

Gdy tylko dowiem się czegoś nowego, ewentualnie plan się zmieni, postaram się o tym poinformować tak szybko, jak to możliwe.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Uważam, że to dyskryminacja tych co mają Ubuntu. Sam mam legalnego windowsa 7, ale myślę, że powinno się wcześniej informować o aktualizacji... A jeżeli ładowałeś kasę w kleje to jest to zwykła kradzież.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 4 5 6

Uprawnienia umieszczania postów