Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 58

Wątek: AKTUALIZACJA FLASH - Oficjalny protest!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    na linuxowym chromku smiga )

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez RossLan Zobacz posta
    Tak zgodzę się że trzeba rozwijać grę, ale pretensję można mieć że wcześniej nie poinformowali o zmianie na najnowszą wersję flash'a i żeby użytkownicy, którzy nie wykorzystują jedynego słusznego systemu się przygotowali.

Można wirtualizować system drugi ale nie dość że flash obciąża to jeszcze maszyna zabiera dodatkową pamięć oraz moc procka.

Posiadam dystrybucję Centos 6.5 oparta o RedHat 6 rozwiązanie, które u mnie działa, znajduje się na stronie:
    http://www.if-not-true-then-false.co...-red-hat-rhel/

trzeba zainstalować chromium, przeglądarka chrom nie chciała się zainstalować jakieś zależności z libstdc++.so.6
    Dzięki za podpowiedz na Centos 6.4x64 działa
    tylko że w Chrominium jest wersja Flash-a You have version 11,9,900,170 installed
    Ostatnio edytowane przez bartm1234 ; 20.01.2014 o 14:49

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Potwierdzam na Ubuntu 13.10 wystarczylo pobrac i zainstalowac Chrome (na chrominium mi nie dzialalo). Pozdrawiam.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a co to się stanęło? :P
    mam z tego co widzę zainstalowaną najnowszą wersję flasha a tu lypa
    i co teraz zrobić mam? prócz zmiany systemu oczywiście bo to nastąpi za kilka miesięcy :P

tutaj link z komunikatem na temat flash playera...

https://imageshack.com/i/f5c4fhj

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    lol... problem znikł był nie wiadomo dlaczego, chyba, że wy coś naprawiliście ^^ bo restartowałem przeglądarkę i komputer kilka razy i ciągle miałem komunikat o konieczności instalacji flasha, a teraz z ciekawości kliknąłem "graj" i gra się uruchomiła o_O a jak podkreślam, niczego nie zmieniłem ani nie doinstalowałem...

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Zdaje się że BB wycofało się z forsowania wersji 12 flasha i wróciło do wcześniejszych wymagań. Właśnie pod Operą gra mi się załadowała.
    Chromium zainstalowałem ale nie da się z tego normalnie korzystać i używa flasha 11.2. Ale za chiny ludowe nie idzie sprawdzić czy mam tam tą googlową wersje flasha,

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Raczej nie ma co liczyć na zmianę decyzji BB, w Anno zrobili to w czerwcu tamtego roku i zdaniem BB gracze powinni sobie zainstalować chrome lub spróbować pod WINE.

Link do tematu: Anno Online - Dyskryminacja użytkowników systemu Linux

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Van-de-Lord, a jednak :P tak jak już część z Was zauważyła, wymóg najnowszego flasha został tymczasowo dezaktywowany.
    Gdy pojawią się nowe informacje, dam znać.

Początkujący Osadnik Awatar RossLan
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie to samo, zonk ???, to po co instalowałem nowe repo i chromium, zaśmiecam sobie system.
    Zdecydujcie się czy zostajecie na nowym flash'u ( tzw wymogi bezpieczeństwa), bo to trochę dziwnie wygląda na brak planowania zmian w grze, a zmiany jakie wykonujecie są robione marszu, chyba planujecie swoje działania wcześniej. Rozumie że macie dużo roboty ????
    Ostatnio edytowane przez RossLan ; 20.01.2014 o 15:41

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    pytanie natury organizacyjnej - jak znowu zmienicie zdanie, to można się spodziewać stosownej informacji z wyprzedzeniem? nie tyle godzinę przed zmianą co np. cały dzień przed?

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów