Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za usunięciem przygody "Czarni Rycerze" za mapy z Kupca

Głosujących
103. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

7 6.80%
  • Nie

96 93.20%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Usunięcie Przygody Czarni Rycerze z Kupca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Usunięcie Przygody Czarni Rycerze z Kupca

Tak jak w temacie.Co wy na to żeby usunąć przgodę z "Kupca"?.Chodzi mi o opcję kupna przygody tylko i wyłącznie za mapy.Za klejnoty niech zostanie.

Mapy teraz każdy produkuje zapewne w Nowym Magazynie Prowiantu...

Więc pomysł jest taki ażeby zdjąć przygodę z Kupca bo na handlu owa przygoda sprzedawana jest za śmieszne monety....

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A może usunąć wszystkie przygody, które są za mapy z kupca? A mapy sobie wsadzimy do ucha.
    Nie rozumiem tego pomysłu. Uważam, że przygód za mapy powinno być więcej, a nie mniej. Dlaczego je usuwać? Bo staniały na wadze?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Najlepiej przygody zrobić za prawdziwe monety .!
    Wtedy będzie super. Moim zdaniem jeszcze brak wikingów za mapy .
    Jeszcze parę takich pomysłów i bez złotej karty kredytowej nie da się grac w grę.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Bezsens, juz predzej niech nowy prowiant zniknie....

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Tornados Zobacz posta
    Bezsens, juz predzej niech nowy prowiant zniknie....
    ... a to jest co najmniej rownie bez sensu jak pierwszy pomysl :P

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    To że są śmieszne ceny przygód i więcej osób może je robić, ma być powodem usunięcia przygody ze sklepu? Nie ogarniam tego, jakoś w ogóle.
    Gra się zmienia i trzeba się z tym pogodzić i dostosować, a nie narzekać ciągle i zgłaszać absurdalne pomysły. Ja robiłem mój 50 poziom bez premium i bez tanich Czarnych, to teraz powinienem chyba leżeć i płakać, że ci którzy teraz wbijają levele maja bez porównania łatwiej. Nie rozumiem takiego myślenia, ale zaglądanie do cudzego ogródka to chyba już taka nasza polska przypadłość.
    Kolego pomysłodawco, najlepiej kup sobie 12.000 przygód czarnych na zapas, bo jak znikna ze sklepu za mapki, to będziesz zarobiony.
    Pozdrawiam serdecznie.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Co za idiotyczny pomysł, sam nie kupuję przygód bo wysyłam po to odkrywców, ale czemu mam robić pod górkę innym?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Carbonara Zobacz posta
    To że są śmieszne ceny przygód i więcej osób może je robić, ma być powodem usunięcia przygody ze sklepu? Nie ogarniam tego, jakoś w ogóle.
    Gra się zmienia i trzeba się z tym pogodzić i dostosować, a nie narzekać ciągle i zgłaszać absurdalne pomysły. Ja robiłem mój 50 poziom bez premium i bez tanich Czarnych, to teraz powinienem chyba leżeć i płakać, że ci którzy teraz wbijają levele maja bez porównania łatwiej. Nie rozumiem takiego myślenia, ale zaglądanie do cudzego ogródka to chyba już taka nasza polska przypadłość.
    Kolego pomysłodawco, najlepiej kup sobie 12.000 przygód czarnych na zapas, bo jak znikna ze sklepu za mapki, to będziesz zarobiony.
    Pozdrawiam serdecznie.

Po pierwsze,to jest tylko pomysł.

Po drugie nie mam wysokiego poziomu,i w porównaniu do Ciebie napewno nie mam takiej gospodarki jaką zapewne Ty masz.

Po trzecie,napisalem ten post bo co niektórzy z nas muszą ciułać każdą monete,bo nie są takimi maniakami gry że produkują lub zdobywają po 10k monet codziennie.
    Dla takich niskich lvli jak ja mam naprzykład liczy się każdy grosz.

Po czwarte wkońcu.Proszę nie lamentuj,bo to jest właśnie typowe "polskie podejście".

Prosiłem o opinie a nie marudzenie.

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Idiotyzm.. Już lepiej wprowadzić możliwość kupna wików u kupca, a nie wywalać tak fajna przygodę..

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Prezzord Zobacz posta
    Po trzecie,napisalem ten post bo co niektórzy z nas muszą ciułać każdą monete,bo nie są takimi maniakami gry że produkują lub zdobywają po 10k monet codziennie.
    Dla takich niskich lvli jak ja mam naprzykład liczy się każdy grosz.
    wiec chyba powinienes sie cieszyc, ze cena przygod spada a dostepnosc wzrasta ?
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów