Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Błędy w nowym system poczty

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    kto sprawdzi czy ten wariant działa ?

Jak można wprowadzić taki niedopracowany build do gry...

Osadnik Awatar Cadaveria
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przydałaby się jeszcze godzina odebrania wiadomości. Po co ta skrzynka była tak długo "testowana" na testowym skoro i tak jest od groma błędów. Kasowanie raportów po buffkach to teraz będzie udręka.

SirDyrektor
    Cytat Zamieszczone przez silu700 Zobacz posta
    kto sprawdzi czy ten wariant działa ?

Jak można wprowadzić taki niedopracowany build do gry...
    Jesli zaznaczysz wiele wiadomosci i wsrod nich bedzie choc jedna usuwalna to "skasuj" bedzie aktywne ale usunie tylko te usuwalne wiadomosci. Wiadomosci nieusuwalne nie zaostana skasowane mimo zaznaczenia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no fajnie, przyjmuje zaproszenie do przygody i wywala mnie z gry .... a po wejściu ponownym do gry zaproszenie dalej czeka na akceptacje - modernizowana była poczta czy cała gra

pomijam już fakt, że w poczcie mam wiadomości, z którymi nic nie mogę zrobić (brak możliwości usunięcia maili wysłanych) ..
    Ostatnio edytowane przez szarotek ; 09.01.2014 o 19:53

Lipek
    Cytat Zamieszczone przez fruzia007 Zobacz posta
    U mnie giną zaproszenia do przygód jak wysyłam do znajomych i niestety po 8 godz nie wracają do mnie zaproszenie i muszę zakończyć przygodę sama .....i oczywiście jestem już w plecy 3 dropy ;(
    Dokładnie mam tak samo... Usprawnili pocztę inaczej i zrypali do tego jeszcze system zaproszeń... Ssssssssssuper...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Lipek Zobacz posta
    Dokładnie mam tak samo... Usprawnili pocztę inaczej i zrypali do tego jeszcze system zaproszeń... Ssssssssssuper...
    Również padłem ofiarą błędu. Za chwilę zgłaszam to na support

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez fruzia007 Zobacz posta
    U mnie giną zaproszenia do przygód jak wysyłam do znajomych i niestety po 8 godz nie wracają do mnie zaproszenie i muszę zakończyć przygodę sama .....i oczywiście jestem już w plecy 3 dropy ;(
    Mam dokładnie ten sam błąd. Wczoraj w nocy wysłałem zapke do Dzielnego Krawca koledze, dostał ją, ale nie dał rady już przyjąć. Dziś jak się zalogował zaproszenia już nie było, a ja nadal nie mogę zaprosić nikogo na to miejsce. Dodam, że mam premium jeszcze przez kilka godzin i wojsko narekrutowane na robienie kolejnego Krawca. Także albo nie czekam i jestem jednego dropa na premce w plecy, albo czekam i jestem 3 bonusy do dropa za premke w plecy. Naprawdę świetnie. Zgłaszam to na support, ciekawe czy mi jakoś zrekompensują te sraty.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez SirDyrektor Zobacz posta
    Jesli zaznaczysz wiele wiadomosci i wsrod nich bedzie choc jedna usuwalna to "skasuj" bedzie aktywne ale usunie tylko te usuwalne wiadomosci. Wiadomosci nieusuwalne nie zaostana skasowane mimo zaznaczenia.
    Czyli, która wg ciebie spośród tych czterech jest usuwalna ?

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Wypada prosić o cofnięcie zmian w systemie poczty do czasu usunięcia błędów i ponownych testów na tsotesting.com !
    I poprawienie literówki w tytule tematu.
    Ostatnio edytowane przez johnyw ; 10.01.2014 o 01:21

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    SirGyrektor nie masz racji i grubo się mylisz dawniej wystarczyło klikać po kolei wszystkie wiadomości o koszach teraz trzeba je wszystkie zaznaczyć poprzewijać strony po czym możesz skasować. Przed wprowadzeniem poprawki wiadomości o koszach średnio w dwie minuty usuwałem teraz zeszło mi się z taką samą liczbą wiadomości osiem minut czyli przyjmując ze dojdę do wprawy i będzie to sześć minut to i tak trzy razy dłużej. Taki sposób usuwania wiadomości jest dobry jak ktoś wymienia max 25 koszy, a nie 200-300. Przy wymianie 200-300 koszy masz coś koło 15 stron do zaznaczenia prze klikania.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów