U mnie giną zaproszenia do przygód jak wysyłam do znajomych i niestety po 8 godz nie wracają do mnie zaproszenie i muszę zakończyć przygodę sama .....i oczywiście jestem już w plecy 3 dropy ;(
1. Możesz zaznaczyć więcej niż osiem wiadomości i dopiero dać usuń
2. Wcześniej każde usunięcie wiadomości było związane z wysłaniem requesta do serwera. Teraz jest jeden reqest na wszystkie wiadomości. Nie musisz czekać między kliknięciami stąd może być trochę szybciej mimo kilku kliknięc więcej
Jak probowalem zaznaczyc z 9 wiadomosci (na 2 stronach) to mi usunelo tylko ta 1 wiadomosc ze strony 2
Ktoś pisał że nie znikają wiadomości od odkrywcy po zaakceptowaniu tego co przyniósł.... a próbowaliście potem zamknąć pocznę i ponownie ją otworzyć?
Mi dopiero po tym zniknęły zaakceptowane już wiadomości od odkrywcy. Czyli nie jest aż tak źle.
1. Gdzie jest opcja zaznacz/usuń wszystkie?
2. Jak mam 50 premii od znajomego, a między nimi zasoby od odkrywcy, to trudniej wywalać wszystkie info o premii i dodać zasoby od odkrywcy - to tylko przykład. A co jeśli zamiast info o zasobach będzie wiadomość od znajomego? (wcześniej można było tylko klikać w jednym punkcie aby usunąć niepotrzebne wiadomości).
Jednym słowem zmiana na lepsze ale nie do końca, czyli coś w głowie programistów świeci ale za słabo, żeby zobaczyć to, co w cieniu![]()