A teraz to już 3cia nowość którą słychać, ale zaraz nastaje cisza i nic sie dalej nie dzieje.
Gdzie usuwanie skał i te kosmicznie wielkie budynki Xaar?
A teraz to już 3cia nowość którą słychać, ale zaraz nastaje cisza i nic sie dalej nie dzieje.
Gdzie usuwanie skał i te kosmicznie wielkie budynki Xaar?
Nadal będzie konieczność wymiany. Może nie wymiany dropów ale wymiany przygód, bo przecież jeden z graczy musi być właścicielem przygody i musi ją "odpalić". Problemem będzie znalezienie graczy, którzy w podobnym czasie zrobią swoją część przygody nie blokując pozostałych. Przydałby się dodatkowy slot na ten typ przygód.
W tej chwili mamy 2 sloty:
1 do przygody w której jesteśmy gospodarzami
1 do przygody do której jesteśmy zaproszeni
Myślę że dobrym pomysłem byłby trzeci slot do przygody kooperacyjnej (bez względu na to czy jesteśmy "gospodarzami" czy gośćmi.
A gdzie PvP i podwyższenie maksymalnego poziomu, który można osiągnąć? Czy może to kolejna zapowiedź zmian, "które KIEDYŚ nadejdą"?
Fajna sprawa, na coś w końcu gildie się przydadzą! Tylko jak się ma drop w tych przygodach, coś więcej warto by wiedzieć czy w ogl bd się to opłacało robić czy szkoda zachodu !?
vovo , RedJul
Nie widzę problemu
Sądzę,że te przygody będą trwały wystarczająco długo ,żeby można było spokojnie zrobić swoją część. Teraz też przecież się umawiamy na przygody.
Dodatkowy slot nie jest potrzebny. Bez przesady....ile przygód jednocześnie jesteśmy w stanie robić?
Dla mnie bomba. Coś nowego, coś bardziej pod gildie. Jedyna sprawa jak to będzie skonstruowane, ale to czas pokaże. Pożyjemy, zobaczymy.
no własnie mozemy dziennie zrobic i 5 przygod z wymiana dropow a tak dooopa czasem ci 1 dna osoba slot zawali na 4-24g a co dopiero pozostałe..takie kooperacyjne przygody mialy by sens tylko przy 3ecim slocie specjalnie dla nich.
nie mam zamiaru czekac 3 dni patrzac w montor az ktos laskawie sie spamieta i skonczy swa czesc..teraz sam moge wyslac wojo i zakonczyc a tu nie ma takiej mozliwosci
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
Ciekawe jak uporają się ze skryptem bo z tego co widać na zdjęciu poglądowym to 1 gracz może skasować wszystkich 4 przywódców.
Idea będzie taka, że przygoda na 4 osoby a schemat taki jak w dotychczas.