Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Znikające drogi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Znikające drogi

Wiem, że w tej grze drogi między budynkami nie wpływają na jej przebieg, ale są jej częścią, która jak dla mnie ma znaczenie estetyczne. W tej zabawie podoba mi się budowanie miasteczka, które bardzo mi się podoba i owe drogi są jego elementem. I tu pojawia się problem, że po każdym zbudowaniu nowych ścieżek te po ponowny zalogowaniu są porozrywane i za każdym razem kiedy je na nowo połączę i się znów loguje to ten problem pojawia się od nowa. Czy konserwatorzy mogliby w końcu usunąć ten irytujący szczegół podczas konserwacji???

Osadnik Awatar QueenPen
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie to samo niestety ;-/

Osadnik Awatar Młodociany
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Still_SC Zobacz posta
    Wiem, że w tej grze drogi między budynkami nie wpływają na jej przebieg, ale są jej częścią, która jak dla mnie ma znaczenie estetyczne. W tej zabawie podoba mi się budowanie miasteczka, które bardzo mi się podoba i owe drogi są jego elementem. I tu pojawia się problem, że po każdym zbudowaniu nowych ścieżek te po ponowny zalogowaniu są porozrywane i za każdym razem kiedy je na nowo połączę i się znów loguje to ten problem pojawia się od nowa. Czy konserwatorzy mogliby w końcu usunąć ten irytujący szczegół podczas konserwacji???
    Doskonale Cię rozumiem, tylko wytłumacz mi po co zakładasz nowy temat skoro na forum w tym samym dziale już taki istnieje?

http://forum.thesettlersonline.pl/th...rogi-na-wyspie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    umnie tez drogi znikają

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    @Młodociany podał już linka do wątku o tym, więc nie róbcie syfu na forum.

Temat do zamknięcia

Uprawnienia umieszczania postów