Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: zmiany w menu budowli

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

zmiany w menu budowli

Witam czy była by możliwość dodania do menu opcji pozwalającej usuwać
    ścięte pnie drzew tak aby była możliwość budowy obiektów

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie, niema takiej możliwości. Z reszta co ma menu budowli do miejsca zdatnego na infrastrukturę.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    W przyszłości (takie sa plany BB) będzie możliwość burzenia skał, i tam będzie dodatkowe miejsce. Karczowanie drzew nie przejdzie

Old_Settlers
    Drzewa niech zostaną, bez nich nie ma życia

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Karczowanie drzew byłoby teoretycznie dobre, ale... znając życie, niektórzy gracze po zażyciu Napitku wykarczują całą wyspę, po czym następnego dnia zacznie się jęczenie do supportu "Yyyy Eeee niechcący mój młodszy brat wykarczował mi całą wyspę i nie mogę nawet zrobić jednej deski iglastej... cofnijcie mi to karczowanie pliiiiiiiiiizzzzzzz". Suport widząc kilka tysięcy tego typu zgłoszeń:
    a) zamknie grę na tydzień
    b) oleje to
    c) jak b) + tekst że trzeba było pilnować konta przed młodszym bratem (tj. nie chlać i nie karczować bez sensu)
    d) natychmiast zrobi konserwę usuwającą opcję karczowania
    Osobiście uważam, że najlepiej wyjdziemy na d)
    Więc - aby nie przeżywać perturbacji, wstrząsów i niepotrzebnych konserw, które, jak wiemy, mogą przy okazji coś innego popsuć, najlepiej karczowania drzew NIE WPROWADZAĆ.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Co wy małe dzieci jesteście , gra jest swego rodzaju strategią może ,co niektórzy nauczyliby się myśleć nad tym co robią i jakie skutki to za sobą ciągnie .Dlatego chodzi mi o usuwanie samych pniaków po drzewach a nie jak tu ktoś pisze karczowanie całych drzew a to jest różnica .A poza tym jak ktoś chce zmienić sobie koncepcje zagospodarowania na wyspie , która moim zdanie i tak jest mała na rozwinięcie wszystkich możliwych gałęzi przemysły na przyzwoitym poziomie to właśnie funkcja którą powinno się wprowadzić jest usuwanie pniaków lub jak kto woli korzeni .

Osadnik Awatar Gacek666
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Skał na testach widzieliśmy, że nie będzie można wszystkich usunąć, to i pniaków by wszystkich sie nie dało usunąć, ehh
    Niektórzy tak bar­dzo kochają narze­kać, że wy­padałoby ich wi­tać słowa­mi: dzień dob­ry, co u ciebie złego

Uprawnienia umieszczania postów