od wczorajszego wieczoru są trudności z wejściem w grę Stale wyskakuje [ serwe przeciążony ] co jest bzdurą Proszę rozwiązać ten problem
od wczorajszego wieczoru są trudności z wejściem w grę Stale wyskakuje [ serwe przeciążony ] co jest bzdurą Proszę rozwiązać ten problem
Też to mam; od godziny próbuje się dostać do gry. Ktoś coś wie o co chodzi?
i ja również niestety "serwer przeciążony" brak możliwości załadowania się wyspy, choć czasami się wbije ale dosłownie 30-40 sekund i mnie wywala.
czyżby noworoczny prezent od BB??
To tylko się dzieje na waszym serwerze.
ja nie moge wejsc do przygody dzisiaj, z samego rana jeszcze sie udalo, pozniej juz nie daje rady, utrata polaczenia z serwerem po paru minutach ekranu wczytywania jest zawsze
Stawiajcie pomniki Szalonego Kórlika, on jeden przeszedł tą grę do końca.
"Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku" I za to BB bieże kasę, robiąc takie noworoczne prezenty????
nadal jest problem z logowaniem a na stronie głównej settlers ani słowa że coś zamierzają z tym zrobić. Wy kupujcie dalej te klejnoty, za to macie taki szacunek
mam tak samo problem z logowaniem gratulacje za nowe rozwiazania problemów ;p
Od godziny nie mogę wbić, serwer przeciążony. Jak człowiek ma chwilę czasu, to zawsze coś wyskoczy, ehh
chwilowo wszystko wskazuje na to, ze dzisiaj nie pogramy ... też próbuje od 2h wbić ale wiesza sie przy wczytywaniu wyspy .... moze wieczorem sie coś poprawi