Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem drugiego slotu?

Głosujących
33. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, ciekawy pomysł.

23 69.70%
  • Nie, niepotrzebny.

7 21.21%
  • Jest mi to obojętne.

3 9.09%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: 2 sloty budujące.

Początkujący Osadnik Awatar SirBendzi
    Serwer
    Kolonia

2 sloty budujące.

Chciał bym zaproponować dość Ciekawe rozwiązanie.
    Może być dodatkiem np. do konta premium, lub do kupienia za klejnoty.

Drugi dodatkowy slot budujący.
    Czyli 2 sloty budujące budynki w tym samym czasie.
    Jak ktoś stawia bardzo dużo studni czy też pól, takie rozwiązanie mogło by skrócić czas budowy sporej ilości budynków.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja mam już 4 slot,y trzy normalne plus jeden z targowiska gildii. A jeszcze można kupić trzy dodatkowe. Także 7 miejsc jest wg mnie ok. Ale miałbym inna propozycję, zeby po zbudowaniu już wszystkich pól z kolejki, pojawiałby się inny dźwięk. Jak czegoś szukamy w necie, a w settlersach się buduje, wiadomo byłoby kiedy wrócić i stawiać kolejna partię budynków.

Początkujący Osadnik Awatar SirBendzi
    Serwer
    Kolonia
    Paweł_G -> nie wiem czy zrozumiałeś to co wyżej napisałem.
    Nie chodzi o kolejkę budowania, tylko o 2 sloty budujące w tym samym czasie.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    wg mnie ten slot z premiumpowinien tak wlasnie dzialac ... jak juz ktos implaci toniech ma bonusik ...co z tego ze ma nawet 7 miejsc kolejkowych jak spedza tyle samo czasu by wszystko zbudowac

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Do targowicha gildijnego takie cos i moze nie beda plakali ze nie ma co robic z mg ;p

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jak ktoś ma dużo pół i studni to powinien zainwestować w silosy i młyny wodne a nie w kolejkę. Fakt budowanie równoległe powinno być w premium i tak wyglądać a nie, że dodatkowy slot jest przewidziany.

Lipek
    Jesu SirBendzi, jak ten pomysł Piotru70 zobaczy to Ciebie zmiesza z błotem bo się będą Admini (buahaha) tym zajmowali a nie rozwojem gry. Jeszcze bardziej "lać" (to jego słowa) mu się zachce przez te nasze bzdetowate pomysły...

Wracając do pomysłu - TAK ale dla premium/tymczasowy za klejnoty - więc pacnę 1szą opcję w ankiecie
    Ostatnio edytowane przez Lipek ; 30.12.2013 o 20:34

przemek480
    ja bym był za tym, aby:
    1) budowanie pół i studni nie zabierały kolejki budowania lub
    2) kolejka budowania pojedyncza była bez limitu. Możemy zdefiniować np budowę 20 studni i 10 pól i niech po kolei się budują.
    Taka opcja jest dobra dla tych co nie mogą być zalogowani w grze non stop, a wskakują 1-2x na chwilę i mogą w wolnej chwili sobie wszystko zdefiniować.

Uprawnienia umieszczania postów