Czy wydaje się Wam, że zwiększenie liczby rang to dobry pomysł? Dlaczego? Większa liczba rang to po prostu większa elastyczność przy przyznawaniu zadań czy uprawnień w gildii... Liczba ta mogłaby być ustalana przez Guild Mastera.
Tak, większa liczba rang to sprawniej działająca gildia
Nie, dotychczasowe 4 rangi w zupełności wystarczą
Nie wiem, nie mam zdania...
Czy wydaje się Wam, że zwiększenie liczby rang to dobry pomysł? Dlaczego? Większa liczba rang to po prostu większa elastyczność przy przyznawaniu zadań czy uprawnień w gildii... Liczba ta mogłaby być ustalana przez Guild Mastera.
Ostatnio edytowane przez Lipek ; 28.12.2013 o 22:09
A ile ma ich być? Tyle ile jest stopni wojskowych?
hmmm to wcale nie byloby takie glupie się mnie wydaje jakas dodatkowa jedna moglaby byc..np..bo ja wiem zaawansowany członek czy cos w ten deseń...
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
Nie chodzi mi o dokładną ilość. Powidz mi. Jakie chcesz mieć rangi. Nowy, amator, dupek, strup, "pomidor", zupa, lupa, heniek, władek.. itd..? Po co to komu?
Ahh tak. Ty chcesz miec rangi typu. Organizator pomocy w zadaniu gildyjnym, jakiś majorek który robi przygody itd? Nie? To po cholerę ci więcej rang? Sory Lipek, ale prawda ejst taka że z moim zdaniem często się ktoś nie zgadza ale zazwyczaj jak widzę Twoje pomysły na Forum to lać mi się chce, gdyż są tak drętwe, bezsensowne/ bezcelowe i co najważniejsze... niepotrzebne. Zacznij myśleć racjonalnie albo w ogóle przestań bo Ci nie wychodzi. Co dla Ciebie jest ważniejsze. Ilość Rang czy przyszłość gry? Jak masz jakis pomysł to zanim wrzucisz go na forum zastanów się czy w ogóle ejst on tak bardzo potrzebny aby truć dupę i tak już zaharowanym naprawianiem gry adminów.
Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 29.12.2013 o 20:25
Piotru70, wyluzuj bo ci zaraz żyłka pęknie. Widać uraziłem cię wytykając ci twój nic nie wnoszący do dyskusji wpis. Mówisz że moje pomysły są "drętwe, bezsensowne/ bezcelowe i co najważniejsze... niepotrzebne" - według ciebie może i tak, ale nie bardziej niż twoje wpisy na tym forum (przykład 1szy z brzegu - post nr2 tutaj). Jeśli masz jakiś pomysł na przyszłość gry to wstaw odpowiedni temat w tym dziale, a nie zajmuj się hejtowaniem dla samej sztuki (zerknij sobie na swój profil i poczytaj swoje wpisy). Nie podoba cię się któryś z moich (luźnych) pomysłów? - kliknij w ankiecie opcję "Nie". Nie zapomnij wcześniej skorzystać z toalety bo możesz popuścić i będzie mokra plama w okolicach krocza...
Do tego jeszcze dochodzi konstruktywna krytyka. Zamiast wylewać swoje żale odnośnie innych osób, lepiej napisz dlaczego dany pomysł ci się nie podoba, lub dlaczego nie ma racji bytu a nie wypisuj o swoich potrzebach fizjologicznych...
"Liczba ta mogłaby być ustalana przez Guild Mastera", oraz jeśli tego jeszcze nie wiesz, nazwę rang ustala właśnie Guild Master, w zależności od swojego "widzimisię".Nie chodzi mi o dokładną ilość. Powidz mi. Jakie chcesz mieć rangi. Nowy, amator, dupek, strup, "pomidor", zupa, lupa, heniek, władek.. itd..? Po co to komu?
No i to nie moja wina gdy nie potrafisz zrozumieć żartu... (podpowiedź - emotek na końcu)
Ostatnio edytowane przez Lipek ; 29.12.2013 o 21:53
Nie będę się produkował gdyż szkoda czasu na gadanie do głazu.
Pomysł jedno. Czas Adminów drugie. Admini robią coś aby gra miała sens w co jak wielu już nie wierzy a Ty (spójrz na swoje ankiety) wylewasz pomysły (na które głosują zapewne w większości dzieciaki) może nie tyle że durne, bo oceniać coś bezsensownego to jak wyciągnąć inspiracje malarza który walnął cała ścianę na biało.
Sens polega na tym że gra stoi w miejscu. Jeżeli ciebie fascynuje jakiś planowany nowy budynek w stylu Epicki skład drewna który zapewne też był ankieta na jakimś argentyńskim forum i na którego głosowała w większości dzieciarnia aby tylko głosować to jest źle. Bo jak widzisz ten budynek jeszcze nie wszedł do gry a już polał się krytyka. I w taki sposób działają Twoje pomysły, (przypominając) nie że są durne tylko zajmują czas adminów którzy stworzyć coś przyciągającego realizują TANDETE graczy. I się nie zmocz fikołku.
Jakiego żartu? Nawet nie odbierałem twojej osoby jako żartobliwa. Nabijasz się z ludzi będąc w urzędzie skarbowym? Dorośnij.No i to nie moja wina gdy nie potrafisz zrozumieć żartu... (podpowiedź - emotek na końcu)
http://forum.thesettlersonline.pl/th...utowanie-wojsk
Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 30.12.2013 o 02:48
Przypominam, że to tobie chce się, cytuję "lać"...I się nie zmocz fikołku
Hipokryzja, mówić jedno a robić dokładnie odwrotnie. Masz jakieś problemy ze sobą. Vide post wyżej...Nie będę się produkował gdyż szkoda czasu na gadanie do głazu
Może dla ciebie. Polecam zmienić grę...gra stoi w miejscu
Przyjkro mi że twoje IQ jest niższe od mojego. Następnym razem zaznaczę w którym miejscu należy przymknąć oko na to co napiszę...Jakiego żartu?
Udowodnij! To się nazywa (antyspołeczne) uprzedzenie...wylewasz pomysły (na które głosują zapewne w większości dzieciaki)
I tak na koniec. Admini nie robią nic z grą... To programiści (w szerokim pojęciu - od grafików, koderów, dźwięku, skryptów etc) i producenci (ci chyba w większym stopniu, w końcu to oni kasę na grę wykładają) decydują o tym jak gra będzie wyglądała. Admin to może sobie co najwyżej pozarządzać na forum (lub w podobnym miejscu).
PS. Piotru79, pozwoliłem sobie odwiedzić twój profil na forum i jeśli data urodzin jest prawidłowa i prawdziwa to wiedz że dla mnie ty jesteś dzieckiem, więc wypisywanie bzdur jak wspomniane wyżej to wylewanie pomyj na samego siebie (tak, mimo że masz naście lat, dla mnie jesteś dzieckiem, jestem prawie 3x straszy - nie koniecznie 3x mądrzejszy- pssst... to jest żart...).
Ostatnio edytowane przez Lipek ; 30.12.2013 o 20:10
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 30.12.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos