Zobacz wyniki ankiety: Jak Ci się podoba poniższy pomysł

Głosujących
17. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Za

12 70.59%
  • Przeciw

3 17.65%
  • Może być

2 11.76%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Chat - wstawianie nicka gracza

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Chat - wstawianie nicka gracza

Bardzo dobrym pomysłem jest pogrubianie wypowiedzi w której występuje twój nick, niestety rzadko używanym ze względu na długie lub ciężkie gramatycznie nazwy.

Proponowałbym aby po naciśnięciu nick'a innego gracza na chacie w rozwijalnym menu była również opcja "Wstaw"(lub nick danego gracza).
    Naciśnięcie tej pozycji wstawiałoby w linii wiadomości nick tego gracza.

Osadnik Awatar Gacek666
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ciekawe, jestem za...>>
    Niektórzy tak bar­dzo kochają narze­kać, że wy­padałoby ich wi­tać słowa­mi: dzień dob­ry, co u ciebie złego

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    - masz opcje kopiuj/wklej
    - jak pisze na klawiaturze to srednio wygodnie jest siegac do myszki. nie kazdy jest jednopalcowym pisarzem wiec....
    prędzej bym widział opcje taką jak w kanałach ircowych były, jak wpiszesz poczatkowe litery (conajmniej ze 2-3) to klawisz TAB automatycznie powinien wstawiac/przełaczac nazwy ników aktywnych w ostatnich kilku minutach na tym czacie, rozpoczynajacych sie na wpisane litery. nawet jesli jest dwoch podobnie sie zaczynajacych, to przycisniecie TAB pare razy zajmie mniej czasu niz klikanie myszka, zwłaszcza ze ludzie i tak czesto używaja tabletow, laptopow, netbooków itp. a TAB jest w każdej klawiaturze

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    - masz opcje kopiuj/wklej
    Polecam zaznaczyć "c" a później "v". No kurde. Normalnie kabaret. Aczkolwiek jest w tym jakiś sens i ułatwienie. Ale i tak wole aby BB zaczęło interesować się czymś naprawdę ważnym a nie takimi bzdurami.
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 26.12.2013 o 18:57

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    jestem za

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 04.02.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów