Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: gwiazdkowa niespodzianka

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Aczkolwiek rozsądnym rozwiązaniem (na które teraz oczywiście za późno) było zablokowanie możliwości wyboru SC dla graczy poniżej 50 lvl lub ostrzeżenie typu "przy aktualnym poziomie nie będziesz mógł wydać, sprzedać ani wymienić SC".
    A że na testowym większość ma 50 lvl to wcześniej problem nie został zauważony.
    A jakby tak faktycznie zablokowali to byłby płacz ze " a ja chciałem/chciałam już zbierac mmonety", czyli tak źle i tak nie dobrze.
    W jakimś temacie przeczytałam tekst typu dlaczego sie nie moge zalogowac.... bo jest konserwacja i jest wiadomosc na stronie startowej, trzeba czytac..odpowiedz - ja sie loguje po to zeby grac a nie czytac. Żałosne wytłumacznie, tak jak żalenie sie na forum ze nie urzywa sie głowy i szukanie winnych po stronie gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Mam wszystkie okna otworzone, oprócz 24 czy to bug?

daveandnokia
    to nie bug, jutro otworzysz sobie 24. okienko jak każdy inny gracz w tej grze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dzięki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów