Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: gwiazdkowa niespodzianka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

gwiazdkowa niespodzianka

Witam dziś w gwiazdkowej niespodzianki mam do wyboru fasolki lub gwiezdne monety wybrałem monety , i co nic sie nie dzieje nie dostałem nic dzien nie zaliczony ,ktoś pomoze ?
    oki zrobionie xd
    Ostatnio edytowane przez Gorowny ; 16.12.2013 o 09:30

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wg mnie lepiej wziac fasole, bo jak nie masz 50lvl to i tak z tym nic nie zrobisz

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    wg mnie lepiej wziac fasole, bo jak nie masz 50lvl to i tak z tym nic nie zrobisz
    Trochę żle to rozwiązane , u mnie w gildii właśnie ktoś wziął monety na 39 levelu i się wkopał na minę , nic nie może z nimi zrobić . Jeśli jest opcja wybrania tejże nagrody , powinna być jakaś możliwość wykorzystania jej , nie każdy zauważył że nie będzie mogł jej wykorzystać .

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Miałem ten sam dylemat, ale rzut oka na kantorek i pytanko do ludków z gildii rozwiały wszelkie wątpliwości. Wziąłem fasolki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    mam ten sam problem co kolega wybrałem monety i nic mam 36lvl czy to dlatego czy to jakiś inny błąd????

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez jemen2 Zobacz posta
    Trochę żle to rozwiązane , u mnie w gildii właśnie ktoś wziął monety na 39 levelu i się wkopał na minę , nic nie może z nimi zrobić . Jeśli jest opcja wybrania tejże nagrody , powinna być jakaś możliwość wykorzystania jej , nie każdy zauważył że nie będzie mogł jej wykorzystać .
    Tu nikt nie jest samotny nawet jak gra sam, wystarczy popytać na czacie poradzic a jak sie podajmuje decyzje to z pełna konsekwencją. Monety sa dla graczy od 50 lev i to jest od dawna wiadome, na handlu ich nie ma więc i sprzedac też ich nie można.. czyli trzeba pomyslec troche, a jak ktoś woli na pałę to ponosi tego konsekwencje, jak dotrwa do 50 lev to monetki sie nie zmarnuja

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Jak dotrwa ;p
    Fasola gora! ^^

Osadnik Awatar Młodociany
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Fleotria Zobacz posta
    Tu nikt nie jest samotny nawet jak gra sam, wystarczy popytać na czacie poradzic a jak sie podajmuje decyzje to z pełna konsekwencją. Monety sa dla graczy od 50 lev i to jest od dawna wiadome, na handlu ich nie ma więc i sprzedac też ich nie można.. czyli trzeba pomyslec troche, a jak ktoś woli na pałę to ponosi tego konsekwencje, jak dotrwa do 50 lev to monetki sie nie zmarnuja
    To tylko potwierdza, że samolubna gra nie ma sensu. Zwyczajnie się nie opłaca.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Aczkolwiek rozsądnym rozwiązaniem (na które teraz oczywiście za późno) było zablokowanie możliwości wyboru SC dla graczy poniżej 50 lvl lub ostrzeżenie typu "przy aktualnym poziomie nie będziesz mógł wydać, sprzedać ani wymienić SC".
    A że na testowym większość ma 50 lvl to wcześniej problem nie został zauważony.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Aczkolwiek rozsądnym rozwiązaniem (na które teraz oczywiście za późno) było zablokowanie możliwości wyboru SC dla graczy poniżej 50 lvl lub ostrzeżenie typu "przy aktualnym poziomie nie będziesz mógł wydać, sprzedać ani wymienić SC".
    A że na testowym większość ma 50 lvl to wcześniej problem nie został zauważony.
    Myślenie nie boli .... a jeśli się nie myśli ro powinno boleć
    Dedykacja dla moderatorów

Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
    Karol Bunsch

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów