przeszłam misje na końskim grzbiecie i zadanie mi sie nie zaliczyło dlaczego i czy moge cos z tym zrobic
przeszłam misje na końskim grzbiecie i zadanie mi sie nie zaliczyło dlaczego i czy moge cos z tym zrobic
Przeczytać dokładnie opis zadania oraz przygód które uruchamiasz to znajdziesz odpowiednia do tego zadania![]()
ale mój mąż na swojej grze tez ta przygode przeszedł i mu zaliczyło
To zadanie ma taki sam tytuł i polecenie dla wszystkich leveli, ALE polecenie dotyczy różnych typów przygód w zależności od poziomu gracza. Sprawdź dokładnie jaki typ przygody miałaś zrobić. TUTAJ masz podział przygód na odpowiednie typy.
When I'm good, I'm real goodWhen I'm bad, I'm even better !
Niskie poziomy mają przygodę z zasobami, średnie za doświadczenie, a wysokie epicką
podział prawdopodobnie 26-35,36-41,42-50
Epickie przygody: Zakazane Eksperymenty, Czarni Rycerze, Ryczący Byk, Mroczne Bractwo.
Przygody za doświadczenie: bagienna wiedźma, na końskim grzbiecie, zdrajcy, mroczni kapłani, okradanie bogatych, dzieci sawanny, wikingowie, najazd wikingów, proch, atak z zaskoczenia.
Przygody z zasobami: Wyspa Piratów, Banici, Azyl Bandytów, Krwawa Maryna, Wiktor Podstępny
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.