Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: zaginięcie chatki łowcy jeleni

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

zaginięcie chatki łowcy jeleni

hej mam taki problem.......zakupilem 2 chatki łowcy jeleni z aprezenty postawiłem je na wyspie....nastepnego dnia jedna z nich znikła nie ma jej na wyspie ani w menu gwiacdy......czy komus takie cos sie zdarzało????kolejny problem jest taki iz pisze e-maila do supportu a w odpowiedzi na meila dostaje wiadomosci......typu......tresc wiadomosci nie odtarła do adresata byc moze problem istniej po stronie odbiorcy...a zaraz nizej jest z automatu od supportu iz wiadomosc została przyjeta i zostanie rozpatzrona.......wiec dla czego pierw pokazuje ze nie dotarła do nich wiadomosc po czym ticket wyskakuje???kto pomoze????

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    szkielek15, tutaj znajdziesz informacje o tym, jak możesz skontaktować się z Supportem:
    Jak skontaktować się z Supportem?

Obawiam się, że z poziomu forum nikt nie jest w stanie Ci pomóc, w związku z tym proszę zgłosić się bezpośrednio do Supportu i poczekać na odpowiedź. Z pewnością uda się wszystko wyjaśnić. Przy okazji, wygląda na to, że obecnie posiadasz trzy chatki tego typu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    dziekuje za odpisanie kupiłem 2 chatki z aprezenty i ta jedna mi wczoraj znikła...ale głowny problem polega na tym że...............dołączam to co pisałem na pomocy w grze prosze spojrzeć....

: mam pytanie czy ktos z was ostatnimi czasy pisał do supportu poprzez formularz i czy e-mail docierał normalnie czy tez w tresci byla zamieszczona taka tersc iz cytuje....jeden z twoich listow nie dotarł do adresata......skoro nie dotarł w moim przypadku to czemu dostaje ticketa zwrotnego???o co kaman kto pomoze?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    niby dostaje ticketa od supportu ale w tresci emaila jest zamieszczona taka informacja iz jeden z moich lustow nie dotarł do adresata....zachodze w głowe i nie wiem co robic szkoda mi tej chatki wydałem prezenty i co teraz??

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    szkielek15, zgaduję, że taki komunikat jest związany z próbą przesłania wiadomości e-mail do Supportu. W takim razie sugeruję skorzystać z formularza kontaktowego, który znajduje się na stronie głównej gry.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    witam serdecznieja ko taktuje sie tylko poprzez formularz na grze ale po otzrymaniu ticketa pokazuje sie rowniez informacja ze jeden z listow nie dotarł do odbiorcy i tego nie rozumiem nie wiem nawet czy oni otrzymali moje zgłoszenie

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    szkielek15, zgaduję, że taki komunikat jest związany z próbą przesłania wiadomości e-mail do Supportu. W takim razie sugeruję skorzystać z formularza kontaktowego, który znajduje się na stronie głównej gry.
    Dodam swoje 3 grosze, Xaar kiedy się kontaktowałeś z supportem przez formularz? Niestety ale od dwóch dni odpisuje tylko automat
    Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    no właśnie o to chodzi...dzieki za wsparcie nie idzie w ogole sie doczekac wiadomosci a mi od kilkunastu dni pokazuje ze wiadomosc nie dotarła do adresata mimo wysłania formularza poprzez gre.....nie wiem co robic chatka mi znikła od 3 dni nikt mi nie odpisuje i budynek nie wraca

Początkujący Osadnik Awatar Shockwave93
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    do tematu, mojej dziewczynie również zaginął przedmiot (ozdoba) szalony królik, napisała do supportu i mija tydzień bez odzewu ^^

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mi zniknęły 2 lodowe i rezydka na 4lev , pisałem do supportu ale cały czas odpisuje automat
    Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów