Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Znikający eventowy magazyn prowiantu?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Znikający eventowy magazyn prowiantu?

Kupiłam za prezenty magazyn prowiantu , postawiłam go do budowania po czym wyskoczył błąd obszarowy. Jak już udało mi się zalogować okazało się że nie mam ani magazynu ani prezentów które na niego wydałam ani też możliwości kupienia go.

Flash przeinstalowany, aktualizowany , ciasteczka wyczyszczone ;/

Osadnik Awatar Gacek666
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pisz do supportu
    Niektórzy tak bar­dzo kochają narze­kać, że wy­padałoby ich wi­tać słowa­mi: dzień dob­ry, co u ciebie złego

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie wpadłabym na to sama

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witaj mam ten sam problem, w czasie budowy magazynu eventowego wysapił blad obszaru serwera, po naprawieniu sie ok 24h póxniej zniknał mi magazyn i nigdzie go nie ma, Suport ma gdzieś problem.
    Jak nie dostane niedługo odpowiedzi i nie przywrócą mi magazynu to bede pisał do prasy komputerowej, żeby ostrzec innych graczy przed podejściem Suportu do graczy i jakby nie było oszustwem. Bo jest to gra gdzie płaci sie realnymi pieniędzmi.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Eneida, jeśli magazyn nie pojawi się do jutra w Twoich wiadomościach, to niezbędne będzie poczekanie na reakcję Supportu.

Kris0871, wygląda na to, że udało Ci się odnaleźć magazyn w wiadomościach - widzę też, że został on już wybudowany.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    kula szpiegula powiedziala :P

Uprawnienia umieszczania postów