Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Problem z kalendarzem adwentowym

Sciernisko
    Kolejny gracz nie umiejący czytać. Ech, takie posty powinny być od razu zamykane.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja mam znów taki problem, że logowałem się co dziennie i otwierałem co dziennie jedno okno, i doszedłem do okna 6 i nie mogę jego otworzyć, mimo iż przypada on w kolejności.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Bartez92WA Zobacz posta
    Ja mam znów taki problem, że logowałem się co dziennie i otwierałem co dziennie jedno okno, i doszedłem do okna 6 i nie mogę jego otworzyć, mimo iż przypada on w kolejności.
    Bo jest to okno specjalne i musisz dokonac wyboru co chcesz dostac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Fleotria Zobacz posta
    Bo jest to okno specjalne i musisz dokonac wyboru co chcesz dostac
    o dzięki bo właśnie nie wiedziałem tez o co kaman

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja też miałem z tym problem, nie wiedziałem że trzeba wybrać... A tak się ucieszyłem, że dostanę dzisiaj tyle rzeczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Hehe witam w klubie Ja także myślałem, że dostaniemy te wszystkie nagrody heh ;P

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Kolejny gracz nie umiejący czytać. Ech, takie posty powinny być od razu zamykane.
    Nie chodzi o to że nie umiem czytać, ale temat jest po prostu *****ny. A moja wypowiedź nie jest żalem lecz prologiem tego co będzie. Ja stratny nie bedę na tym że dadzą po 100 prezentów. Bo jak mówiłem mam o wiele więcej. Ale jakiś gracz ma dopiero 20 lvl i będzie mógł sobie w skarpety wsadzić te prezenty bo zanim będzie wigilia będą chodzić po 5 monet od sztuki.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    I bardzo dobrze, ze będą tanieć prezenty. Aktualne ceny są ewidentnie podbite przez spekulantów Niech tracą. mi ich nie szkoda.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów