Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: introligator

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

introligator

Naprawcie błąd na 3cim lvlu mam ingligatora i już tydzień robi mi tom i ciągle resetuje !!!!!!!!!!!!!!!!!i 24 godz ile można robić książke. Codziennie sie loguję. To taka kara że nie kupiłem klejnotów?

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    odbierz nieodebraną kolekcję z domu władyki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ciekawe jak mam to zrobić jeśli podnoszę lv władyki, tydzień postoju na dwóch budynkach. To, kara że kupiłem za mało klejnotów
    Introligator pracuje tylko gdy jestem zalogowany (chyba).

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    dadee to klopot rzeczywiscie ale temat jest walkowany od dosc dawna...co prawda bb powinno to naprawic jak najszybciej ale tez mozna bylo to przewidziec..majac w pamieci rozpietosc w czasie napraw np zadania "dł łuki" nieprawdaż?
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    temat znany od tygodni, wielokrotnie poruszany na forum, nieodebrany przedmiot z zakładki kolekcje zakłóca introligatora, a skoro u ciebie to trwa już tydzień..a jeszcze tydzień masz czekać, to na jaki poziom ty podnosisz ta władyke?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Wygląda na to, że problem z czasem produkcji (warsztat Introligatora) zostanie poprawiony już w tym tygodniu, wraz z uaktywnieniem Wydarzenia Zimowego 2013. Jeśli plan ten ulegnie zmianie, postaram się bezzwłocznie o tym poinformować.
    czyli jest szansa że jutro ci sie naprawi, z naciskiem na szansa)

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dade mam to samo. Produkcja u introligatora uległa zapętleniu. Niby czas leci, ale rano pokazywało mi, że jeszcze zostały 4h, potem się wylogowałem i teraz pokazuje 9h. Pocieszam się, że władyka ma już 65%, więc wkrótce problem sam się rozwiąże

btw. Czy Dade i mati_k to ta sama osoba? Bo temat zaczął mati_k, a potem ciągnie go Dade

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    dla porównania taki błąd naprawili w dwa tygodnie: The issue with the Weak Point Potion has been fixed., a z introligatorem "męczą" się miesiącami

Uprawnienia umieszczania postów