Naprawcie błąd na 3cim lvlu mam ingligatora i już tydzień robi mi tom i ciągle resetuje !!!!!!!!!!!!!!!!!i 24 godz ile można robić książke. Codziennie sie loguję. To taka kara że nie kupiłem klejnotów?
Naprawcie błąd na 3cim lvlu mam ingligatora i już tydzień robi mi tom i ciągle resetuje !!!!!!!!!!!!!!!!!i 24 godz ile można robić książke. Codziennie sie loguję. To taka kara że nie kupiłem klejnotów?
odbierz nieodebraną kolekcję z domu władyki
Ciekawe jak mam to zrobić jeśli podnoszę lv władyki, tydzień postoju na dwóch budynkach. To, kara że kupiłem za mało klejnotów
Introligator pracuje tylko gdy jestem zalogowany (chyba).
dadee to klopot rzeczywiscie ale temat jest walkowany od dosc dawna...co prawda bb powinno to naprawic jak najszybciej ale tez mozna bylo to przewidziec..majac w pamieci rozpietosc w czasie napraw np zadania "dł łuki" nieprawdaż?
EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
In hoc signo vinces
temat znany od tygodni, wielokrotnie poruszany na forum, nieodebrany przedmiot z zakładki kolekcje zakłóca introligatora, a skoro u ciebie to trwa już tydzień..a jeszcze tydzień masz czekać, to na jaki poziom ty podnosisz ta władyke?
Dade mam to samo. Produkcja u introligatora uległa zapętleniu. Niby czas leci, ale rano pokazywało mi, że jeszcze zostały 4h, potem się wylogowałem i teraz pokazuje 9h. Pocieszam się, że władyka ma już 65%, więc wkrótce problem sam się rozwiąże
btw. Czy Dade i mati_k to ta sama osoba? Bo temat zaczął mati_k, a potem ciągnie go Dade![]()
dla porównania taki błąd naprawili w dwa tygodnie: The issue with the Weak Point Potion has been fixed., a z introligatorem "męczą" się miesiącami![]()