Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Cofnięcie rozwoju konta?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Cofnięcie rozwoju konta?

Witam

Grałem w settlers jakiś czas temu, odkryłem całą wyspę, wbiłem dość wysoki poziom, zrobiłem szereg przygód i rozbudowałem swoją wysepkę. W takim stanie zostawiłem grę na czas nieokreślony. Teraz powróciłem i co zastałem? Wszystko w rozsypce, brak poziomu, brak budynków/surowców, wszystko cofnięte jakby do stanu po 2ch tygodniach gry - mam tylko 3 obszary zajęte (łącznie z początkowym) i kolejne 2 odkryte z czekającym śmierdzielem do ubicia.

tldr
    WTF? Gdzie moje konto/gra/zapisy?

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Napisz do suportu

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W takiej sytuacji najlepiej będzie napisać bezpośrednio do Supportu, tak jak zostało to zasugerowane przez Jurek12345.

Jak skontaktować się z Supportem?

Najczęściej przyczyną podobnych "doświadczeń" jest zalogowanie się za pomocą innego typu konta. Przykład: jeśli na co dzień korzystasz z konta Uplay, a przypadkowo zalogujesz się przez serwis Facebook, wtedy gra utworzy nowy profil w grze.

W związku z tym, że z poziomu forum i tak Ci nikt nie pomoże, temat zamykam. Z pewnością uda się wszystko wyjaśnić z Supportem.

Uprawnienia umieszczania postów