Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [Korzyści dla wszystkich]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

[Korzyści dla wszystkich]

Witam mam pewien pomysł na dużą kasę i fajną zabawę Stwórzmy wyspę przylegającą do starej . Większość graczy zabudowała już swoją wyspę od S1 do S9 Stworzycie wyspę przylegającą do starej połączcie mostem ten most gracze sami sobie zbudują a wyspa niech mam plener egzotyczny gdzie będzie znajdować się drzewa egzotyczne granit siarka i miedz Ta wyspa niech będzie podzielona na 3 strefy a w każdej z tych stref najtrudniejsi przeciwnicy pozwólcie też postawić przynajmniej 90 budynków i 9 kopalni .Lepiej stworzyć wyspę niż starom ruszać a korzyści i tak macie ze sprzedaży a to pozwoli na jeszcze większą sprzedasz zostawiam wam tom decyzje i komentarz Lubie grac w tom grę i chciałbym aby jej możliwości były nieograniczone i by nigdy nie było nudno Liczymy na was dziękuje za uwagę (:

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    oczy mnie bolą od braku interpunkcji i błędów ortograficznych ;/
    Po za tym, jakoś Twój pomysł do mnie nie przemawia. Wg mnie lepiej właśnie powiększyć starą wyspę niż bawić się w tworzenie nowych.
    Niedługo pojawi się wyburzanie skał, kto wie, może i wpadną na to aby można wycinać lasy pod zabudowę.
    Jest jeszcze czas aby ulepszyć starą wyspę, a nie tworzenie nowej
    Ostatnio edytowane przez Angelkaxd ; 30.11.2013 o 17:53

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    sory

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Masz racie ale z drugiej strony nowości są potrzebne grywalność też. Cieszył bym się modź widzieć nieograniczone możliwości ty zresztą też zapewne. Jesteś pierwszym graczem który jest szczery

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    "modź" jest the best....xd...a tyle nowości jak przez ostatnie kilka miesięcy to ta gra jeszcze chyba w swej historii nie odnotowała..
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    już niech lepiej powoli robią te wyspy pod pvp, jedyne co mogli by to poszeżyc ta granice co otacza wyspę, było by więcej miejsca na domy "ływajace" jak to jest na banerze;p i po prawej stronie wpadło by trochę terenu pod zabudowe.

Uprawnienia umieszczania postów