Zamknięty wątek
Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 147

Wątek: [Dyskusja] Pamiętnik dewelopera: Wydarzenie Zimowe 2013

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    raczej nie będzie za klej bo wtedy część mogłaby kupić kolejny no chybaze faktycznie by można było mieć 2

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zawsze wszystko po evencie jest za klejnoty (budynki/specjalisci) no chyba prócz ponuraka, ale mamy doświadczonych wiec to bez różnicy.
    Może być jak ze szkółkami jak ktoś kupił 3 (2012) za dynie to nie może więcej nawet i za klejnoty z tym że tu bedzie raczej ograniczenie do 1.

Osadnik Awatar SimcikQ
    Serwer
    Złota Góra
    Najlepiej będzie że manufakture i łowce można kupić 5 razy za 300 prezentów. Ja tak przynajmniej myśle. I ten event zapowiada się świetnie bedzie duzo prezentów z okazji mikołaja, nowego roku i może jeszcze z jakiegoś

Wesołych świąt i miłej gry wam życzę!!!

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Manufaktura przyda się jak najbardziej, łowca jeleni? Hmm przedmiot zdatny do handlu i kupna w nieograniczonej ilości tak więc sądzę że jego cena będzie stale maleć. Więc nic nowego.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    xaar a nie lepiej bylo wymyslec cos fajniejszego na koniec eventu niz wieze ? wieze ktora mozna kupic ? sadze ze stac was na lepsze pomysly moze cos do zwiekszenia populacji cos niebanalnego ?

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja juz to proponowalem, ale widocznie maja lepsze pomysly Mam nadzieje ze dla lvl 50 cos sie wkrotce fajnego pojawi bo wieje nostalgia eventy takie same Panowie ruszcie glowa i nas zaskoczcie :P

Osadnik Awatar sivy-devil
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Jakubboss Zobacz posta
    Kiedy pytałem BB_xaara czy w przyszłości będzie coś robione z rybakiem podobnie jak z łowcą -> Chatką łowcy jeleni, to odrzekł, iż "nic nie może powiedzieć na ten temat...". Spodziewałem się czegoś takiego na tym evencie, ale może kiedy indziej coś takiego wprowadzą
    Z tego co wiem to było to już w planach jakiś czas temu a skoro do tej pory nic się nie zmieniło w tej materii to oznacza to tylko jedno coś spaprali pewnie się pojawi jak naprawią
    Nigdy nie mów nigdy

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Manufaktura przyda się jak najbardziej
    Oszczędzałem klejnoty więc kupiłem 3 od kupca, 1 za event i 1 z prezentu wiec jest już 5, kolejne 2 to razem 7. Ktoś może powiedzieć że to już sporo i zburzy rynek węgla, ale dla mnie to raczej wymiana smolarzy na manufaktuary ale i tak nadal potrzebuję smolarzy więc nie wiele to jednak daje.

Jedynie jak ktoś ma multikonta i sprzedaje węgiel to uważa że wprowadzanie nadmiaru na rynek

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez ml76 Zobacz posta
    ja juz to proponowalem, ale widocznie maja lepsze pomysly Mam nadzieje ze dla lvl 50 cos sie wkrotce fajnego pojawi bo wieje nostalgia eventy takie same Panowie ruszcie glowa i nas zaskoczcie :P
    Proponuję sprawdzić co znaczy pojęcie "nostalgia" a później go używać.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Van-de-Lord zaburzy i to bardzo i tu nie chodzi o atak na multikonciarzy bo ja nie mam żadnego multikonta, a węglem handlowałam. Zeszłoroczne 2 manufaktury mocno odczułam, ceny węgla spadły o połowę, przestało się opłacać buffować węgiel i stawiać kopalnie.

Zamknięty wątek
Strona 10 z 15 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów