Hm, z tego co się orientuję zrezygnowali z najlepszego papieru w zamian są stalówki.
A swoją drogą pogratulować Xarowi refleksu - pamiętnik w piątek a dzisiaj info na głównej stronie![]()
Hm, z tego co się orientuję zrezygnowali z najlepszego papieru w zamian są stalówki.
A swoją drogą pogratulować Xarowi refleksu - pamiętnik w piątek a dzisiaj info na głównej stronie![]()
Info to było jak na testowym były testy tego eventu.
nareszcie info dla wszystkich a tyle bylo spiny o wszystko;>
ale nadal jestem ciekaw jak z ta zlota wieza bedzie czy np jak ktos nie otworzy 1 dnia a kolejnego wyjmie nagrody za klejnoty to dalej ma szanse czy juz nie;>?
A ja mam pytanie odnośnie tego "kalendarzyka".
Od kiedy będzie można otwierać te pola z nagrodami? Od 1-24 grudnia czy od 5-29 grudnia?
Moze byc
Jestem gotowa sie logowac kazdego dnia nawet na roamingu, jesli mi to zagwarantuje wieze na koniec. Mam tylko nadzieje, ze nie wyjdzie jak obecnie na testowym (podobnie jak inni nie moglam sie logowac od 6. do 13. dnia eventu).
dziwne bo ja moglem w tych dniach, moze wymieliscie problem jakis?
Witam
Zapowiada sie jeden z lepszych eventow,bardzo urozmaicony ,mam na mysli kalendarz adwentowy,kolekcje,codzienne zadania i 4 rozne przygody
Bardzo chojny na dokladke wiele budynkow do zdobycia i zlota wieza na koniec , ktora wyglada swietnie
Juz sie nie moge doczekac
pozdrawia zespol TSO
Pepsiaczek raczej wygląda na to że od 5-29, szkoda że nie 1-24 bo to jednak ma być kalendarz adwentowy.
Ranhea podobno znaleźli powód problemów więc należy mieć nadzieję że przyczynę zlikwidowali, ja akurat miałam szczęście i tylko w niedzielę nie mogłam się zalogować.
Mam tylko nadzieję że naprawią tę odwrotną produkcję uzupełnień, bo na testowym nadal czas pracy i potrzebne surowce są odwrotnie (dla ryb woda i ryby, dla zwierząt chleb).
Dla mających dosyć prymitywnych odzywek Brisingera proponuje zgłaszajmy jego niestosowne posty (wykrzyknik po lewej na dole), może moderatorzy dadzą mu odpocząć od forum, bo poziom frustracji jaka wylewa się z jego postów stanowczo wskazuje że wakacji mu potrzeba.
Czy cały event zakończy się 2.01 czy też same towary będą jeszcze dostępne u kupca przez jakis czas? Jesli tak - jak długo będą dostępne?![]()
Niestety - to tylko nadzieja , bo nadal nie dziala, nadal sa problemy na testowym.
Glosy na forum testowym