Zobacz wyniki ankiety: Czy chciałbyś mieć możliwość wyboru pomiędzy (niechcianą) przygodą a fragmentem mapy

Głosujących
42. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK, chcę mieć wybór

21 50.00%
  • NIE, biorę w ciemno co przyniosą mi odkrywcy

15 35.71%
  • Nie wiem/Nie mam zdania/Jest mi to obojętne

1 2.38%
  • Chciałbym mieć opcję wymiany niechcianej przygody

5 11.90%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Wybór pomiędzy przygodą a fragmentem map(y)

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Wymiana bezwartościowych Dzieci sawanny na bezwartościowe kociołki to trochę dziwne rozwiązanie.

Powinno się wprowadzić grupowanie przygód, premii i budynków, żeby 30 Dzieci sawanny zajmowało jeden slot a nie 30 (chyba zrobię propozycję).

Dziwne. Gdyby było tak, że z części poszukiwań (albo slotów w przygodach, bo to podobna sytuacja) dostawało się wielkie NIC, to problemu by nie było, ale jeśli już NIC zastąpimy rzeczą o małej wartości, to jest to wielki problem, z którym należy walczyć. Nie rozumiem tego.
    Jest krzyżyk? Jest. To w czym problem?

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Ja jestem na nie, w końcu po to wysyłasz odkrywcę aby przyniósł Ci coś na co nie masz wpływu, w formie niespodzianki, raz masz Wikingów drugim razem Dzieci Sawanny I o to w tym właśnie chodzi.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 24.11.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów