Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Wielkie Brawa i Gratulacje

GrzechuGrek

Wielkie Brawa i Gratulacje

Wielkie brawa i gratulacje dla BB!!!

Dzisiejszą zmianą właśnie przeszliście samych siebie!
    Co tam jakieś tam usprawnienia w menu gwiazdy, czy w interfejsie koszar i prowiantu, po co to komu... ważne że nikt spoza gildii nie może już zobaczyć listy członków w danej gildii i ich lvl. Doprawdy taka niesłychanie rewolucyjna zmiana, nad którą pewnie BB pracowali długimi miesiącami z pewnością tchnie w TSO nowe życie i bardzo przyda się wszystkim graczom którzy od dawna na to z wytęsknieniem czekali.
    Projektanci i programiści z BB to jednak wiedzą, czego wszystkim potrzeba i to lepiej od samych graczy.
    Gratulacje i oby tak dalej!

Wiem że to była zmiana planowana, ale czekałem tylko czy rzeczywiście odważą się na taki skok rewolucyjny. A jednak!

----------------------
    Dla niekumatych: To był sarkazm skierowany w stronę BB.
    Ostatnio edytowane przez GrzechuGrek ; 09.01.2014 o 18:53

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Na pewno to ''ułatwienie'' nam pomoże. W szczególności przy wykrywaniu oszustów, którzy mając 15lvl chcą sprzedać drop ze Sprytnego, oczywiście mówię o osobach, które wchodziły do niby gildii aby troszkę pooszukiwać, wtedy mogliśmy go sprawdzić, a teraz? Brak słów.

Zapoznaj się z ofertą naszej gildii.
    WYMAGANIA: aktywność i wykonywanie codziennych zadań gildi
    i

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez GrzechuGrek Zobacz posta
    Co tam jakieś tam usprawnienia w menu gwiazdy
    Tki trochę OT, ale niezupełnie - otóż w Anno Online, BB nie kto inny, wprowadziło włąśnie wczoraj zmiany w ekwipunku, będącym funkcjonalnym odpowiednikiem settlersowej gwiazdy. Można grupy przedmiotów scalać i rozdzielać. Czyli da się.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przez grzeczność nie przeczę - komuś odbiła szajba.
    1. Brak możliwości weryfikacji gracza choć tak minimalnej jak lvl.
    2. Brak możliwości zobaczenia członków gildii - istotne przy wyborze lub zmianie.
    Zamiast udostępnić trochę informacji o graczu (lvl, gildia, jak długo gra) to się je maksymalnie ogranicza.
    Pytam się PO CO?

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zawsze można do supportu wysłac pytanie, chociaż ja na odpowiedź na swoje czekam już od 9-10 listopada;p moze do konca miesiąca ktoś coś odpisze.
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez thordis Zobacz posta
    Zawsze można do supportu wysłac pytanie, chociaż ja na odpowiedź na swoje czekam już od 9-10 listopada;p moze do konca miesiąca ktoś coś odpisze.
    Tia, chcę kupić loota i będę pisać do supportu jaki gracz ma lvl? Odpiszą jak oferty już nie będzie a i tak pewnie odpowiedź w stylu: "nie możemy ujawnić takiej informacji". :P Już lepiej poprosić sprzedajacego o dodanie do znajomych przed kupieniem rybki na handlu.

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nah, to sie odnosiło w całości do pytania RedJula, bo na forum coś czuje odpowiedzi nie otrzyma, predzej temat zostanie zamkniety, tak jak poprzedni z tym pytaniem;p Ale z drugiej strony jakby tak kazdy sie ich pytal o lvl to by mogło byc weselej
    Ostatnio edytowane przez thordis ; 22.11.2013 o 13:41
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kiedyś na forum było można wyszukać gracza i zobaczyć chociaż od kiedy gra to też wyłączyli. Ja obstawiam że to wszystko tylko po to żeby wszystko ukryć (tam było można sprawdzić ilu jest graczy) Niech dadzą jakieś "statystyki" które by były aktualizowane chociaż co tydzień podczas konserwy, Nick, Gildia Lvl (ktoś tu ostatnio podawał link do ruskiej strony i zauważyłem że ona oferuje sygnatury z takimi bajerami - a podaje się tylko swój nick a oni ci generują sygnaturę z lvl i gildią)

Edit: kiedyś na dole forum była informacja o ostatnio dodanym użytkowniku z czego można było też wywnioskować ilu jest graczy i też już tego nie ma.

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Masa rzeczy związanych własnie z informacjami o graczach zniknęła i nie wiadomo w sumie czemu. Nie spotkałem sie jeszcze w żadnej mmo z takimi zabiegami, zwykle nei było problemu aby sie dowiedzieć czegoś o graczu, jak nie z rankingu to chociaż po kliknięciu nicka. O takich cudach jak armory albo statystyki na stronach juz nie wwspominam.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Intrygujące, że mój wątek z pytaniem do BB o powód usunięcia listy członków został zamknięty po paru minutach.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów