Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Możliwość wyłączenia grafiki na wyspie głównej

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Możliwość wyłączenia animacji na wyspie głównej

Taka możliwość nie tylko by poprawila jakosć gry dla osob ktore maja slabsze komputery ale tez by zmniejszyla "zacinanie" gry i wiecznie zapchana pamiec komputera. Sadze ze nie tylko ja mam z tym problemy ale i wiekszosc graczy. Mysle ze biegajace ludziki i "krecaca" sie premia nie jest najwazniejsza. Co o tym sadzicie?
    Ostatnio edytowane przez niunia484 ; 21.11.2013 o 13:32

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Animacje znaczy? Tak.

Osadnik Awatar Gacek666
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To nie wiele by pomogło, trzeba upnąć kompa (ramu więcej, CCleaner raz dziennie rejestr i ciastka), albo wymienić na nowy, ale ogólnie by się przydała możliwość, ale wyłączenia animacji (nie grafiki)
    Niektórzy tak bar­dzo kochają narze­kać, że wy­padałoby ich wi­tać słowa­mi: dzień dob­ry, co u ciebie złego

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dziekuje i przepraszam za blad

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    co do CCleanera to się zgadzam, ale obecnie i mnie wkurza ta grafika... Wolę coś co się nie rusza. Choć swoją drogą ludziki i tak się nie ruszają co sprawdziłem na wielu kompach... To jakieś zombie a chyba Halloween się skończył . A zwierzęta strasznie są podobne do kolekcji...

Uprawnienia umieszczania postów