Zobacz wyniki ankiety: Jakie jest twoje zdanie?

Głosujących
16. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za

7 43.75%
  • Jestem przeciw

7 43.75%
  • Obojętnie

2 12.50%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Ustawianie ilości produkowanych przedmiotów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Ustawianie ilości produkowanych przedmiotów

Witam.

Wpadłem na pomysł aby można było dodawać do jakiegoś zakładu ilość ile przedmiotów ma stworzyć, a następnie ,,zasnąć''
    NP.
    potrzebujemy 200 sztabek stali do zadania. Więc włączamy piec do wytopu stali ( jeżeli nie chodzi na bieżąco) a następnie klikamy Wyprodukuj_______- i wpisujemy ilość ile chcemy tego stworzyć. Gdy już zakład zrobi swoje ,,uśpi się'' Powinna znajdować się tam także opcja- Produkuj do wyczerpania zapasów- wtedy by produkowało non-stop aż się skończą materiały potrzebne do dalszej produkcji.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem przeciw. Powód: Jest wiele bardziej pilnych rzeczy do wprowadzenia. Do tego twój pomysł kiedyś już się pojawił i nic z tego nie wyszło. Tak więc chyba wszystko w temacie.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Teraz jest dobrze, a taka pierdoła mogłaby popsuć jeszcze cos co w miarę działa. NIE

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    sam pomysl w sobie ma sens swoisty. z tym, ze jest to sprzeczne z interesem twórców gry. im właśnie o to chodzi aby ludzie wchodzili non stop do gry albo w niej siedzieli. bo zamiast ustawic premie i limit produkcji, gracz jest zmuszany poniekad do zalogowania sie przed koncem produkcji aby wstrzymac nieoplacalna produkcje albo zeby mu sie za duzo nie zrobilo. wiec Twoj pomysl to nie jest brak w grze tylko umyslna polityka.

Uprawnienia umieszczania postów