Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz aby menu gildii powiększyło się o status zadania z dnia poprzedniego?

Głosujących
273. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem Za

250 91.58%
  • Jestem Przeciw

10 3.66%
  • Jest mi to obojętne

13 4.76%
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: Gildia - rozszerzenie menu o status zadania z dnia poprzedniego

Początkujący Osadnik Awatar Dzana1
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Pomysł bardzo dobry, ciężko wyłapać kto jako ostatni zrobił zadanie gildii. Popieram pomysł w 100%

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jeszcze tylko dodam że zamiast takiej historii czy tej kolumny "z poprzednim zadaniem gildii" innym rozwiązaniem byłaby informacja zbiorcza w skrzynce zarządu gildii (nie jednej osoby lecz kilku) o tym kto wykonał poprzednie zg - wysyłana bezpośrednio po zakończeniu zadania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Popieram. Nie ważne, czy w formie dodatkowej kolumny, czy jak pisze Honko - raportu dla zarządu. Oba pomysły są dobre.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Popieram wszystko to, co nam (liderom czy adminom gildii) pomoże w ocenie członków gildii )) Jestem za tym aby był widoczny status wykonania ostatniego zadania w interfejsie gildii.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    wioletkawioletka2 ja również jestem za tym aby zadania z dnia poprzedniego były widoczne dla nas zarządu gildii sa osoby które notorycznie zadań nie robia nie wiemy kto kończy zadanie dla nas było by to ogromnym ułatwieniem

golec115
    Cytat Zamieszczone przez wioletkawioletk2 Zobacz posta
    wioletkawioletka2 ja również jestem za tym aby zadania z dnia poprzedniego były widoczne dla nas zarządu gildii sa osoby które notorycznie zadań nie robia nie wiemy kto kończy zadanie dla nas było by to ogromnym ułatwieniem
    Zanim zrozumiałem sens Twojej wypowiedzi, musiałem trzy razy przeczytać post. Pisz chociaż duże litery, by wiedzieć, gdzie jest początek nowego zdania

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Popieram pomysł.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

Początkujący Osadnik Awatar thea5
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dobry pomysł. Funkcja szczególnie przydatna w dużych gildiach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nie popieram. Gra ma być zabawą, każdy ma swoje zycie a gra jest tylko dodatkiem do życia, nie odwrotnie. Taki pomysł to wprowadzania zamordyzmu i ścisłej kontroli kto, gdzie, kiedy, z kim. Autorowi pomysłu proponuje znalezienie sobie pracy lub pożyteczniejszych zajęć. Najwyraźniej autor cierpi na chroniczną nudę.

Cytat Zamieszczone przez Dzana1 Zobacz posta
    Pomysł bardzo dobry, ciężko wyłapać kto jako ostatni zrobił zadanie gildii. Popieram pomysł w 100%
    a jakie ma znaczenie kto zrobił ostatni zadanie a kto zrobił je pierwszy?? Czy Wy ludzie nie macie prawdziwych problemów??
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 28.11.2016 o 23:43 Powód: połączenie postów

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów