Pomysł bardzo dobry, ciężko wyłapać kto jako ostatni zrobił zadanie gildii. Popieram pomysł w 100%![]()
Pomysł bardzo dobry, ciężko wyłapać kto jako ostatni zrobił zadanie gildii. Popieram pomysł w 100%![]()
Jeszcze tylko dodam że zamiast takiej historii czy tej kolumny "z poprzednim zadaniem gildii" innym rozwiązaniem byłaby informacja zbiorcza w skrzynce zarządu gildii (nie jednej osoby lecz kilku) o tym kto wykonał poprzednie zg - wysyłana bezpośrednio po zakończeniu zadania.
Popieram. Nie ważne, czy w formie dodatkowej kolumny, czy jak pisze Honko - raportu dla zarządu. Oba pomysły są dobre.
Popieram wszystko to, co nam (liderom czy adminom gildii) pomoże w ocenie członków gildii)) Jestem za tym aby był widoczny status wykonania ostatniego zadania w interfejsie gildii.
wioletkawioletka2 ja również jestem za tym aby zadania z dnia poprzedniego były widoczne dla nas zarządu gildii sa osoby które notorycznie zadań nie robia nie wiemy kto kończy zadanie dla nas było by to ogromnym ułatwieniem
Popieram pomysł.
Dobry pomysł. Funkcja szczególnie przydatna w dużych gildiach.
Nie popieram. Gra ma być zabawą, każdy ma swoje zycie a gra jest tylko dodatkiem do życia, nie odwrotnie. Taki pomysł to wprowadzania zamordyzmu i ścisłej kontroli kto, gdzie, kiedy, z kim. Autorowi pomysłu proponuje znalezienie sobie pracy lub pożyteczniejszych zajęć. Najwyraźniej autor cierpi na chroniczną nudę.
a jakie ma znaczenie kto zrobił ostatni zadanie a kto zrobił je pierwszy?? Czy Wy ludzie nie macie prawdziwych problemów??
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 28.11.2016 o 23:43 Powód: połączenie postów