Mam niestety podobnie jak powyższe osoby mimo iż premie odebrałem kilka dni temu czas cały czas się odnawia.
Mam niestety podobnie jak powyższe osoby mimo iż premie odebrałem kilka dni temu czas cały czas się odnawia.
U mnie podobnie niestety ...![]()
Witam. Ja niestety mam to samo. Jedno co zauważyłem, to to, że jak jestem zalogowany i wejdę na introligatora, to czas leci. Jak się wyloguję to zostaje zatrzymany. Sprawdzałem kilka razy z przerwami kilkugodzinnymi. Po zalogowaniu trzeba wejść do introligatora i czas znowu rusza.
ja tez to mam od wczoraj, dzisiaj zakonczylem produkcje za diamenty i wystartowałem z nowym manuskryptem
zobacze co bedzie wieczorem
Teraz zauważyłem, że i zadania dzienne coś mi się kwaszą. Jedno mi wisi zrobione, a nie mogę odebrać nagrody. Szkoda mi go likwidować, bo nagroda to 50 granit + 100 złoto. Ech - coś ta ostatnia aktualizacja była strasznie pechowa.
Kiedy oni w końcu naprawią ten błądpo co zbierać te kolekcje jak przy każdej produkcji wariuje introligator
![]()
U mnie introligator juz trzeci dzien ksiege robi i konca nie widac. Napisalem do pomocy technicznej ale pewnie jak zwykle nie odpowiedza. Jeszcze nigdy mi nie odpowiedzieli. Olewaja graczy na calej linii.
Mam niestety to samo ..1 manu robi mi się 3 dni.
- STRAJK!!!!! - powiedział gość od introligatora..
Stąd się widocznie wzięły kłopoty.. Proponuję mu więcej zapłacić to będzie robił hehe.....
Niestety BB znów coś zepsuło po konserwie.. To się powinno nazywać 'przerwa do zepsucia gry'...