Serdecznie witam
Jako długo terminowy gracz, który grywa w tą grę. Chciał bym aby państwo umieścili nową opcję na przygodach !
O tuż w ramce z obrazkiem i czasem danej przygody chciałbym mieć umieszczony ( Przycisk czy guzik czy klepsydrę ). Guzik ten by zerował Armię w Generałach nie kasował jednostek !! po prostu był by pusty Generał a na wyspie było by pełno armii ,,, bo jak wiadomo każdy ma kilku pod ręką a zazwyczaj troszkę czasu schodzi na szukaniu w którym Generale co jest. Dlatego myślę że moja kwestia zostanie poruszona i przed Nowym rokiem spełniona !!
Dopisze również zainteresowania innego gracza Autor: (Piotru70),,, lecz to drugi temat w kwestii do poruszenia
Tytuł tematu nasunął mi ciekawy pomysł. Mianowicie ulepszanie przygód w sposób: Przed rozpoczęciem, w gwieździe możliwość otworzenia interfejsu przygody i ulepszania jej poziomu. Powiedzmy najazd wikingów. Kupujemy/zdobywamy przygodę ma ona 1lvl. Ulepszenie na drugi kosztuje powiedzmy 3k granitu, a na3 maksymalny poziom 10k monet. Przy czym ulepszając na poziom drugi zyskujemy w dropie: dodatkowe 3 sloty z: 1x granit itd 2x slot z przygodami i mapami jak nie dropnie przygoda to powiedzmy w slocie mamy 50 map. A na poziomie trzecim (Legendarnym) dochodzą nam kolejne trzy sloty. Pierwszy slot fasole/monety/stair coinsy/mapy 2x slot z budynkami gdzie szansa wynosi 0.1% I ilości rodzai budynków jest powiedzmy 10. Począwszy od rezydencji zwykłej, poprzez opactwo i chate łowcy skończywszy na lodowej posiadłości czy nawet złotej wieży. Każda przygoda miała by oczywiście dopasowane sloty do swojego poziomu jak i cny sklepowej przygody dropy. Tak więc w czarnych rycerzach czy zwykłych wikingach nie dropiła już by lodowa posiadłość. Ceny fajnie by się różnicowały na rynku, i magazyny trochę by opustoszały. Widok poziomu przygody mógłby być widoczny na ikonie w postaci gwiazdek lub Rzymskiej liczby. Przygodami można by było handlować. Otworzył bym nowy temat ale nie chce się ośmieszyć tak więc czekam na sugestie tutaj a w ostateczności rozpocznę wojnę o pomysł chyba ze ktoś będzie chciał ukraść mi prawa autorskie. ;D
Sorka że nie na temat.
Jeżeli autor wątku chce to może to wkleić do swojego posta i zrobić ankietę.