Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Introligator - problemy z produkcją

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Introligator - problemy z produkcją

Mój Introligator ma zepsuty zegar, tzn. wytwarzanie manuskryptu nie trwa 20 godz., ale np. dwa dni. Obecnie tom "robi" się już chyba trzecią dobę. Ma ktoś tak?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Sprawdź, czy u Władyki masz nieodebraną premię z przedmiotów kolekcjonerskich.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Miałam nieodebraną premię! Skąd wiedziałaś? Czy odebranie rozwiązuje problem? Pytam, bo miałam już 4 godziny z kawałkiem, a teraz znowu ponad 20...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tak odebranie odblokowuje produkcje w introligatorze ale nie rozwiązuje problemu za każdym razem trzeba sprawdzać czy coś nie jest z kolekcji do odebrania

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez hisia Zobacz posta
    Miałam nieodebraną premię! Skąd wiedziałaś? Czy odebranie rozwiązuje problem? Pytam, bo miałam już 4 godziny z kawałkiem, a teraz znowu ponad 20... .
    Ten problem (bug) już był omawiany tutaj na forum. Najlepiej robić premie z przedmiotów kolekcjonerskich wtedy, gdy introligator nic nie produkuje. Produkcję u introligatora nastawiaj dopiero po odebraniu premii.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dzięki wielkie za pomoc!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    ja mam też taki sam problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    hahaha... u mnie cały czas coś jest w produkcji introligatora, a premie robię zawsze kiedy mogę

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Introligator zawsze coś robi, po prostu najbezpieczniej załączyć robienie premii i zostawić otwarte okno władyki żeby nie zapomnieć o odebraniu.

Uprawnienia umieszczania postów