Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: WOJSKO wracajace z przygody GINIE !!!!

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

WOJSKO wracajace z przygody GINIE !!!!

Witam,

z czarnych wracało mi 2 generałów po ostatnim ataku. Jeden miał gdzie wylądować i wojsko które mu zostało po ataku miał. Drugi generał, któy miał na pokładzie 54Eż - 140K nie miał gdzie wylądować to czekał aż go gdzieś postawie. Po jego postawieniu na mapie WOJSKA nie miał na pokładzie i w koszarach też tego wojska nie ma. WCIEŁO 54Eż-140K !!! Co to jest ja się pytam ???? Ile jeszcze takich zonków będzie się nam pojawiać ????

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a zerknij czy nie masz w gwieździe ikonki transport wojsk..generał który nie daje rady sie postawic zawsze jest automatycznie rozpakowany, wiec jego wojska wrócą luzem

Osadnik Awatar Minael
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Generał, który nie ma miejsca aby się rozłożyć, leci do gwiazdy, a całe wojsko, które prowadził automatycznie jest rozładowane. Ja tak robię regularnie, nie mają gdzie u mnie lądować, to wracajado gwiazdy i automatycznie wszystko sami rozładowują. Oszczędza to mój czas i nie musze rozdłubywac kazdego generała z osobna.
    Czyli wojsko Ci wrocilo do "puli" i nie zginęło 0
    Skrzydła do góry!

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przecież Manolo_pl wyraźnie pisze, że nie ma wojska ani u generała ani w koszarach.
    Po składzie widzę, że to ostatni blok w CR więc nie ma możliwości że nie zabrałeś wojska z wyspy i wtedy wracają oni osobno trochę dłużej.
    Myślę że powinien pomóc relog
    Cisza świadczy że tak się właśnie stało.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    G... prawda nic nie pomogło jak wojska nie ma tak nie ma, dorabiam stracone trudno, saport wie ale pewnie nic nie powie

Początkujący Odkrywca Awatar Metz
    Serwer
    Nowy Świat
    Zdarza się, ze wojo nie wraca. Szczególnie to nieprzydzielone generałom po zakończeniu przygody.
    /confirmed
    U mnie oraz kilku znajomych.
    Żaden z nich nie jest plewem 20 levelowym, który nie wie gdzie szukać armii.
    Są 2 warianty - wojsko po prostu nie wraca i jest traktowane jako poległe na przygodzie. Lub nie wraca a nadal zajmuje miejsce w populacji. W tym przypadku support staje na wysokości zadania, więc jeżeli ktoś padł ofiarą w/w buga, zapewne otrzyma rekompensate.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Metz Zobacz posta
    Zdarza się, ze wojo nie wraca. Szczególnie to nieprzydzielone generałom po zakończeniu przygody.
    Przeczytałeś skład wojska w 1 poście? "54Eż - 140K" (czyli ostatni blok)
    No wojska przydzielonego do generała raczej ten fakt nie dotyczy.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a niech moja przygoda będzie nauką dla BB taki jajcarz jestem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mam ten sam problem .
    Po wczorajszej skończonej przygodzie zostało wojsko nie przydzielone . W gwieździe były widocznie jednostki które oczywiście wracają dłużej . Lecz dziś po zalogowaniu nie ma ich , nigdzie .

Czy ktoś rozwiązał ten problem ?

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ło to nowość jakaś ... wracają ale ich nie ma. Z tego co widzę to trzeba wracać wojsko tak aby Gienek miał gdzie spocząć i dodatkowo kończąc przygodę zapakować resztki na generałów.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów