Istotnie, już jest ok
witam
mnie wlasnie zablokowalo przygode![]()
wchodzac na nia wysypuje mi gre , przygoda Banici ....
znajomy z gildii poradzil mi by nie kasowac jej bo wtedy wyspe blokuje , wiec uprzedzam innych z podobnym problemem ...
oczywiscie napisane do suportu ... czekam na odp
ciekaw jestem tylko czy wroca generalowie i wojo z niej
Witam, proszę o potwierdzenie przez BB_Xaar lub pierwszych śmiałkówczy funkcja przenoszenia budynków działa prawidłowo. Oczywiście w okienku startowym pt. "Najnowsze zmiany" żadnej wzmianki o tym...
Ja mogę potwierdzić. Przenosiłem budynki dzisiaj z 50 razy. Nic się nie stało... jeszcze![]()
ja też potwierdzam, ze 40 razy dziś zrobiłem i jak na razie nic, ale drogi mi jakoś znikają(??)...
OMG! znow uszkodzony obszar ;/ normalne zżarty co to ma być ? po kiego wznawiacie przenoszenie budynkow jeżeli tego nie naprawiliscie w 100% ??
zapewne już mam pograne przez weekend ...........................
gra się sypie chyba po wbudowaniu lodowej posiadlosci w miejsce starej rezydencji :/ po kiego się tego czepiałem
dzięki za szybka naprawę mojej wyspy
Ostatnio edytowane przez okaman ; 20.12.2013 o 11:56
Świetnie, przesunąłem kilkanaście budynków i dzwon... weekend z głowy.
!U mnie dzisiaj to samo. Dostałem dwie lodowe posiadłości z mistrza, wyburzyłem dwie rezydencje w 4 strefie, postawiłem dwie lodowe na ich miejscu. Zająłem się szukaniem kolekcji. BUM. Wyspa padła. Na szczęście nocny skrypt ją naprawił. Tylko moich dwóch nowych lodowych posiadłości nie ma, ani na wyspie, ani w gwieździe.
Relog, czyszczenie cache, ciastek nic nie pomogło.