Strona 45 z 51 PierwszyPierwszy ... 35 43 44 45 46 47 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Royalvee
    No na czarcim działa i konto odblokowane, na razie...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem po 5 dniach na swojej wyspie!!
    Chyba przez miesiąc nic nie przestawię.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie przestawisz, bo nie można przestawić.
    Przynajmniej u mnie - możliwość ta jakby została wyłączona.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    oki działa a co z kalendarzem? otwierać za swoje? no mi brakuje 2 lodowych i jednej rezydencji na 4 lev.
    Ostatnio edytowane przez Ripcord ; 10.12.2013 o 20:00
    Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja dostałem to co przestawiłem i postawiłem i mnie wywaliło czyli rezydka i lodowa od supportu, a kalendarz za swoje - kleje zrówci BB na pewno - xaar pisął na testowym.

Osadnik Awatar Picasso_PL
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zamiast cofnąć tą zmianę z przesuwaniem budynków, to teraz się męczą i wprowadzają poprawki.

WYŁĄCZCIE TEN "COOLDOWN" I WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY !!!!

Wszystko działało poprawnie do czasu, jak zaczęliście mieszać z przesuwaniem budynków.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Nie wiem jak u innych ale u mnie od kilkunastu minut nie działają przynajmniej 3 rzeczy:
    - nie można wejść w opcje żadnego budynku z magazynem i domem władyki włącznie - brak reakcji na kliknięcie
    - przy stawianiu nowego budynku nie podświetlają się miejsca gdzie ten budynek można postawić
    - jak już się kliknie rozpoczęcie budowy to brakuje zwyczajowego zaznaczenia miejsca w którym powstaje nowa budowla

Po przelogowaniu wróciło do normy.
    Ostatnio edytowane przez ertee ; 11.12.2013 o 00:00 Powód: błąd ustąpił po przelogowaniu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ok wyspa jako takto śmiga...Xaar czekamy na rekompensaty, napiszesz coś o tym czy olewka ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    i jeszcze jadno czy MOD Magenta poniesie jakies konsekwencje w zwiazku z usuwaniem postow i calych watkow dotyczacych zablokowanych wysp?

mam screna i jak znowu post zostanie usuniety pisze juz nie do polskiego suportu tylko wyzej
    Ostatnio edytowane przez Wondrak ; 11.12.2013 o 00:48

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dentol, aby móc poruszyć kwestię ewentualnych prezentów za zaistniałe utrudnienia, najpierw trzeba się upewnić, że rozwiązanie działa. Najprawdopodobniej ocena wprowadzonego rozwiązania nastąpi już to jutro.

Wondrak, jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia co do pracy moderatorów, możesz napisać o tym do Supportu (Jak skontaktować się z Supportem?). Komentowanie pracy moderatorów na forum/czacie stanowi naruszenie obowiązujących zasad, więc należy tego unikać. Jeśli znika "cały wątek", ma to zazwyczaj na celu oczyszczenie go z nieodpowiednich wypowiedzi (np. posty z wulgaryzmami).

Strona 45 z 51 PierwszyPierwszy ... 35 43 44 45 46 47 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów