Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 510

Wątek: Przenoszenie budynków blokuje wyspe.

Osadnik Awatar Cadaveria
    Serwer
    Słoneczny Gród
    U mnie ten sam problem od wczoraj wieczora. Z supportu dowiedziałam się tylko że pracują nad tym. Boje się tylko żeby nie stracić konta na stałe. Do tego premium włączone i sobie leci. Liczę jednak że w poniedziałek to naprawią.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak słów... mam nadzieję, że to będzie poniedziałek, a nie czwartkowa konserwa.

Tymczasem załozyłam sobie konto na hamerykańskim serwie i cisnę samouczek Wiecie, że tam silosy po 2k golda chodzą?

Do poniedziałku, wszystko mi się powyczerpuje, hehe. Ciekawe kto mi pola będzie klikał pół dnia...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    do jakiego poniedziałku????to powinno być zrobione na wczoraj...ja nie mam aż takich zasobów,żeby to sobie wszystko do poniedziałku bez nadzoru latało....odbudowanie się zajmie tydzień,a nie mam zamiaru odbudowywać katastrofy...chyba najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu rezygnacja z dalszej gry i tyle.szkoda mi tylko poświęconego czasu jaki włożyłam w rozbudowę wyspy...ech..

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Powinno, powinno, ale to chyba nie robi wrażenia na polskiej ekipie BB, niestety. Napisali, że naprawią w przyszłym tygodniu, czyli najwcześniej w poniedziałek... :/

Co do rezygnacji z gry... zrobisz jak zechcesz, ale nawet jesli tydzień potrwa odbudowa, to przecież jeszcze nie tragedia W zasadzie, jeśli nikt Ci na wyspę wchodził nie będzie, po 24h od ostatniej Twojej na niej obecności wszystko powinno stanąć, więc w teorii najwyżej dobę wszystko będzie latać bez nadzoru

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    no nikt nie będzie wchodził ponieważ nie można wejść na wyspy osób,u których wystąpił ten problem...strach będzie cokolwiek na wyspie zmieniać skoro takie skutki są w efekcie

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Miejmy nadzieję, że zwołali tam jakiś sztab kryzysowy i będą siedzieć non stop nad jakimś hotfixem, który uruchomią w poniedziałek i który wszystko naprawi. Z dwojga złego, jeśli rzeczywiście siedzą i dłubia, to już wole poczekać, ale niech zrobią raz a porządnie, a nie, że trochę naprawią, a trochę im się posypie z innej strony... Amerykanie też mają cooldown przestawiania, ale tam nie wywala z serwera, nie mają za to eventu świątecznego.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No i mi settlersy wypisują:
    "Na tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować później."

Postawiłem lodową rezydkę w miejsce starej, zburzonej normalnej rezydki i wywaliło mi wyspę.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czyli burzyć budynków też nie można, nie tylko przestawiać... i budować... albo lodówki wywalają system

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Aktualizacja (06.12.2013, 21:02):
    Rozwiązanie utrudnienia pojawi się dopiero w przyszłym tygodniu.

No tak weekend mają, to nie pracują ... Szkoda słow ;/ !

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem zablokowana od czwartku! Po konserwie wypuścili bubel a my żeśmy go łyknęli i nie ma winnych .

Strona 21 z 51 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 31 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów